Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reality sapunica

Umjesto na suđenje za ucjenu profesora, Ava otišla na Farmu!

spiro i ava 2
11.04.2010.
u 20:59

Spremna sam i dokazat ću nevinost, i to je sve što želim reći - kaže nam Ava. Iako je nedavno rekla da je odustala od Farme, predomislila se jer je, kaže, u međuvremenu dočekala stipendiju Ž. Keruma.

Ava Karabatić, splitska studentica koja u Zadru studira latinski i talijanski jezik, njezin dečko Špiro Miličić i majka Sanja Karabatić u petak bi trebali sjesti za optuženičku klupu Općinskog suda u Zadru, gdje im se sudi zbog ucjenjivanja Živka Nižića, Avina profesora sa Sveučilišta u Zadru.

No pitanje je hoće li se trećeoptužena Ava i pojaviti na prvom ročištu jer kao izazivačica ulazi u Farmu. Time, kaže, ne želi izbjeći suđenje, ali kaže da je za nju ta priča završila jer je uvjerena u svoju nevinost.

- Sutra ulazim na Farmu i samo me to zanima. Poziv za suđenje sam dobila i u petak će me zastupati odvjetnik.

Spremna sam i dokazat ću nevinost i to je sve što želim reći - kaže nam Ava. Iako je nedavno rekla da je odustala od Farme, predomislila se jer je, kaže, u međuvremenu dočekala stipendiju Ž. Keruma, riješila je nekoliko ispita i želi se odmoriti.  

- Prvi ću put vidjeti kako izgleda selo i to me najviše veseli - kaže Ava.

Komentara 4

MI
mica1111
21:06 11.04.2010.

...a ništa...mogli bi imati nepredviđenu scenu privođenja...sudovi se moraju poštovati...sumnjam da će sud imati razumijevanja za njezinu ljubav prema seoskom životu...

Avatar OHJOOOOOOJ
OHJOOOOOOJ
12:25 12.04.2010.

Još k tome je i gadna! Užas! Pa mogu izaći na cestu i naći u 10min 15 djevojaka koje zgledaju za klasu bolje od ove dr_o_lje

Avatar OHJOOOOOOJ
OHJOOOOOOJ
12:24 12.04.2010.

Kako netko može biti tako retardirano zaostao i k tome ektremno bahat da ide u neki show, a isto vremeno je pozvan na sud. Sada bi trebalo napraviti ono kako se u drugim normalnim državama radi, kada se netko nene pojavi na sudu. Naći ga i silom odvući na sud... Starleta, pa studira... šta više reći... osim da joj je navodno projek 4,9...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije