Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prati sve utakmice

U zavodljivom izdanju najseksi navijačica naših Vatrenih poslala poruku Česima

Foto: Instagram
1/9
18.06.2021.
u 18:45

Ivana Knoll postala je popularna nakon Svjetskog prvenstva u nogometu koje se održalo u Rusiji.

Nakon Svjetskog prvenstva u nogometu održanom u Rusiji 2018. godine Ivana Knoll zaradila je titulu najseksi navijačice naših Vatrenih. Podršku im pruža i tijekom aktualnog Europskog prvenstva iako ih ovaj put ne bodri s tribina. Poslala je danas poruku reprezentacije Češke i uz poruku objavila je kratki video u kojem pozira u kupaćem kostimu s kockicama koji je sama dizajnirala.

"Danas će Česi da se po glavi češkaju."- napisala je Ivana. Ivana je magistrica grafičke tehnologije, a svojevremeno se natjecala i za Miss Hrvatske. Kako joj dizajnirati nije strano, prije dvije godine rodila se ideja o CROkiniju, ekskluzivnoj liniji ženskih kupaćih kostima.

“Na ideju sam došla još 2014. kada sam išla u Brazil na Svjetsko nogometno prvenstvo. Tada sam shvatila da na tržištu nema gotovo ničeg navijačkog, lijepog za žene . Kako sam ja zaista veliki ljubitelj nogometa i mode, tada sam rekla da ću pokrenuti svoj brand , no spletom okolnosti nisam, posvetila sam se fakultetu i jednostavno tu ideju nisam tad realizirala - ispričala nam je u intervju Ivana. Prošle godine je izbacila na tržište i CROshorts kupaće za muškarce.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije