Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPIJENO JOJ STOJI

U svemu dobro izgleda! Žanamari (39) provokativnom fotografijom izazvala val komentara

Foto: Instagram screenshot
1/9
09.05.2021.
u 21:00

Pjevačica Žanamari Perčić redovito pozira za fotografije na Instagramu.

Pjevačicu Žanamari Perčić (39) vidjeli smo u gotovo svim izdanjima - u bikiniju, tajicama, korzetu, ogrtaču, a sada je na red došao i vječni traper. U pripijenim trapericama, jakni i sportskim tenisicama zanosno je pozirala zakoračivši jednom nogom na stepenicu, čime je istaknula svoju stražnjicu u prvi plan.

Pratiteljima je to skrenulo svu pozornost i nisu odoljeli uputiti komplimente pjevačici.

Foto: Instagram

"Odlična traper kombinacija. Lijep dan ti želim", "Wow, wow, wow", "Predivno tijelo", "Jednostavno je i savršeno", "Lijepe tenisice", pisali su joj u komentarima. 

Svoju lijepu figuru duguje svakodnevnim odlascima u teretanu.

- Teretane ne rade u Tučepima već neko vrijeme, pa osim što iskoristim svako stubište da napravim kardio, morala sam pola svoje sobe opet pretvoriti u workout kutak. U ovim vremenima također je iznimno važno zdravo se hraniti i odabrati prave dodatke prehrani koji će pomoći u održavanju vašeg zdravlja i forme - rekla je prije nekoliko mjeseci, a nedavno je dodala kako je visoka 171 cm i ima 63 kilograma te da u idealnim uvjetima trenira pet puta tjedno.

Žanamari je otkrila kako je i smršavjela tijekom lockdowna, a i stres nakon potresa je utjecao na nju. Napisala je kako manje spava otkako je potres zatresao Petrinju i Sisak, te kako su je pogodili prizori razrušenih dijelova Hrvatske.   - Već dva tjedna ne spavam, hiperventiliram i srce mi radi 100bpm! Al’ drago mi je da se ne vidi! Kida kad ljudi pate i koje znam i koje ne znam... pa ona tragedija strašno... Zakopala sam se što u gluposti (TikTok) što u posao (snimanje pjesama) samo da okupiram mozak i probam ga usmjeriti da brije da će bit sve super. Donacije sam poslala, sad je najbolje što mogu napraviti je izdrilati mozak da chanta i priziva bolje dane! Čitala sam savjete jednog psihijatra da se ovo jedino može mentalno prebroditi ako maksimalno zaposlimo mozak - napisala je tada.

VIDEO Danijela Martinović i Petar Grašo prekinuli nakon 24 godine

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

DA
Daniel05041986
18:50 10.05.2021.

Što je to

KO
Konzum1
12:45 10.05.2021.

Nebitna je koga briga za nju .

DI
dino85
18:10 10.05.2021.

Lilo je bolja za 5 klasa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije