Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPOZNALE SE U ZADRUGI

Hana proslavila 24. rođendan, a na partyju bila i Riječanka s kojom je ratovala u kontroverznom realityju

Foto: Instagram
1/13
09.05.2021.
u 16:50

Na proslavi 24. rođendana zagrebačka reality zvijezda Hana Rodić dobro se zabavila u jednom poznatom restoranu.

Baloni, torta, svijećice i dragi ljudi recept su za dobar provod na rođendanu, barem kod reality zvijezde Hane Rodić (24). Naime, jučer je proslavila rođendan u društvu bliskih ljudi, a sve je obilježila objavama na Instagramu, piše 24 sata.

U dugoj bijeloj haljini s prorezom na nozi šarmirala je s lijepim osmijehom, a na proslavi joj se pridružila i kolegica iz srpskog realityja Zadruga Monika Horvat, Riječanka kojoj obitelj nije bila oduševljena zbog ulaska u kontroverzni show.

- Zahvaljujem svim svojim prijateljima koji su došli i uljepšali mi rođendan - napisala je Hana na Instagramu, a na tulumu za pamćenje plesalo se uz narodnjake. Iako je odnos Hane i Monike u realityju bio obilježen nesuglasicama, danas su očito izgladile sve posljedice i uživaju u međusobnom društvu. 

Foto: imdb

Mladoj Zagrepčanki rođendan je čestitao i Neven Ciganović.

- Sretan rođendan srećo moja prelijepa, samo takva ostani i nema ti kraja - napisao joj je Neven ispod rođendanskih fotografija.

Inače, stomatologinju Moniku Horvat iz Rijeke publika je upoznala kao 18-godišnjakinju kada se prijavila u show "Hrvatski Top Model". U showu je rekla da trenira odbojku i da se vidi u svijetu modelinga i zato se odlučila prijaviti. Nakon samo tri emisije oprostila se od ovog showa, a deset godina kasnije odlučila se priključiti srpskom realityju.

Foto: Instagram screenshot

- Rekla bih da glavni razlog ulaska i ne postoji. Pristala sam jer mi se činio interesantan i zabavan, iako je jasno da sam se upustila u pravu avanturu. Pristala sam spontano i hirovito jer takva i jesam - rekla je tada medijima. - Moj tata zarađuje, tako da od njega zarađujem. Radim svoje poslove sa strane, to je to - izjavila je Monika. Obitelj joj nije bila oduševljena što ide u ovaj kontroverzni show, ali kaže da su se na kraju ipak pomirili s njezinom odlukom da postane dio ovog showa.

VIDEO Nakon 24 godine veze razišli se Danijela Martinović i Petar Grašo

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije