Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastavio je s treningom

U show je ušao sa 152 kg pa izgubio 37: Sada otkriva svoju rutinu i prehranu kojom to i održava

Foto: RTL
1/7
30.07.2023.
u 09:00

Jure Erceg Madžarac priznao je da najviše voli trenirati sam i to vježbe snage, a što se tiče prehrane, nema nekih ograničenja

Kandidati šeste sezone showa "Život na vagi" i poslije showa su nastavili s treninzima i zdravom i balansiranom prehranom i iz dana u dan postižu sve bolje rezultate, a Jure Erceg Madžarac često je nakon izlaska iz showa dijelio svoje fotografije iz teretane. On je u show ušao sa 152 kilograma, a u finalu emisije je vaga pokazala kako je izgubio 37.2 kilograma.

Sada je za RTL.hr otkrio kako mu je bilo vratiti se u stvarni život i sam trenirati i brinuti se za prehranu. Iza kamere se našla njegova dobra prijateljica, također bivša kandidatkinja 'Života na vagi' Matea Milunić.

VEZANI ČLANCI

 

"Kad sam se vratio u stvarni život, bilo je relativno jednostavno nastaviti s treningom radi discipline, navike jer kada to radiš učestalo, non-stop prijeđe u tu neku životnu naviku bez koje ne možeš", rekao je Jure Mateji i dodao:  "U teretanu bez trenera ili nekakve potpore bilo je jednostavno ući jer prošli smo dosta toga s njima. Ja sam navikao staviti slušalice u uši i samo nastavim po programu i odradim što imam i nastavim dalje".

Istaknuo je da je sam sebi najveća podrška kod vježbanja. "Bez discipline i ako mi to nećemo, neće nas nitko natjerati da to napravimo", objasnio je Jure i dodao da mu je svakako drago ako je ikome mogao biti potpora ili inspiracija jer nema ništa bolje od pomoći drugima.

"Kada bi me ljudi vanka pitali za savjete, rekao bih im da je sve podnošljivo, samo u umjerenim količinama. I da se sve odnosi na razliku količine unosa i potrošnje", priznao je Jure.

Danas, kaže, najviše radi vježbe snage, a cardio mu je "dosadan". Što se tiče prehrane, i dalje jede sve, ali se drži umjerenih količina i sve što ubaci, nastoji i potrošiti. "Sve mi možemo jesti, samo ne smijemo pretjerivati, i ne smijemo se najesti pa leći", zaključio je.

VIDEO Joško Lokas otkriva dobro čuvanu tajnu omiljenih kvizova ‘Potjera’ i ‘Superpotjera’

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije