Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lara rekla "da"!

U romantičnoj vjenčanici udala se Doris Pinčić

lara se udala (1)
Foto: Filip Brala/Pixsell
1/33
06.09.2013.
u 20:12

Udala se Doris Pinčić! Poznata Lara iz istoimene hit-serije udala se u Zadru za svoga dugogodišnjeg dečka Borisa Rogoznicu

Udala se Doris Pinčić! Poznata Lara iz istoimene hit-serije udala se u Zadru za svog dugogodišnjeg dečka Borisa Rogoznicu. Obred vjenčanja obavili su u katedrali svete Stošije, a svečana večera priređena je u restoranu Tony u Kozinu.

Domjenak je bio priređen u lounge baru Garden. Uz obitelj i prijatelje vjenčanju su prisustvovali i kolege mlade Pinčić. Tako su se u Zadru pojavili Jelena Veljača, Ivan Herceg, Ornela Vištica, Jagoda Kumrić i Robert Kurbaša. Doris očekuje prinovu, a kroz romantičnu vjenčanicu nazirao se trudnički trbuščić.

>>Trudnoća joj odlično pristaje: Doris Pinčić zablistala uz zaručnika

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije