Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najuspješnija atletičarka

U ovom je izdanju nikad nismo vidjeli: Zgodna Sandra Perković oduševila novim imidžom

Sandra Perković
Foto: Instagram
1/8
12.11.2021.
u 08:00

Svoju je dugu kosu svezala u visoku pletenicu, a imala je i savršeni make-up koji je upotpunila naušnicama i ogrlicom.

Vrhunska hrvatska sportašica i najuspješnija atletičarka Sandra Perković (31) svojim izgledom zapanji pratitelje gotovo svakom svojom objavom, a ni na najnovijoj fotografiji nije im promakao njezin blistavi izgled. 

Sportašica je na njoj imala frizuru kakvu nikada do sada nije imala. Naime, svoju je dugu kosu svezala u visoku pletenicu, a imala je i savršeni make-up koji je upotpunila naušnicama i ogrlicom. Filmski izgled usavršila je tamno zelenim sakoom. 

"Predobra", "Wow, super", "Uh la la", samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja koje je dobila pod fotografijom.

Sa svojim dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem do prije par dana uživala je na nepoznatoj egzotičnoj lokaciji s koje je objavljivala fotografije u kupaćim kostimima kojima je dodatno oduševila pratitelje isklesanim  i preplanulim tijelom u badiću.

Sandra i Edis upoznali su se 2012. godine, a prije nego što je postao njezin trener i sam je bio uspješan sportaš- bacač kugle.

- Svi se pitaju tko je to misteriozni trener, 'čovjek iz sjene', čovjek kojem dugujem sve zasluge. Koji ima znanja, strpljenja, želje i motiva da iz dana u dan budemo sve bolji. To je on, moj trener i životni partner Edis Elkasević. Naša ljubav zaključana je visoko, visoko, da ju sve nesreće i nevolje zaobiđu i da ju samo Anđeli čuvari mogu čuvati- napisala je ispod jedne objave atletičarka. 

- To što mi je trener i životni partner je dvosjekli mač, ja sam s njim od 0 do 24, ali on je sa mnom u dobru i u zlu. Zna što radimo na treningu, nema izvlačenja. Uđe u moju kožu, zna kad sam neraspoložena, to su velike prednosti kad imaš osobu kojoj vjeruješ- otkrila je svojedobno Sandra.

VIDEO>>Posrnule nogometne zvijezde: ovisnost, kocka i skandali koštali su ih ugleda i bogatstva

Ključne riječi

Komentara 8

ČS
Čuvaj se senjske ruke
12:18 13.11.2021.

Ima predivna usta.

RO
roland
09:44 12.11.2021.

Ako je Sandra Perković pametna, natjecat će se do olimpijskih igara 2032. godine, tj.do svoje 42.godine. Dovoljno je da jednom godišnje baci 58 metara i ima tu olimpijsku stipendiju, svaki mjesec po 15.000 kuna, plaćene pripreme, liječnik, fizioterapeut, trener, a sve ostaje u obitelji jer joj je trener ujedno i izvanbračni suprug. Gdje ćeš bolje! Ako prestane bacati, morati će plaćati masaže i mjesečnu članarinu za teretanu, a sada joj je sve besplatno i još dobije 15.000 kuna.

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
08:30 12.11.2021.

Dobro, još da smršavi 40kg i napravi par operacija bila bi pravo žensko...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije