Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MCMAFIA

U Opatiji je pala posljednja klapa BBC-jeve mafijaške serije

McMafia
Foto: Promo
06.07.2017.
u 14:21

Većina kadrova serije o svijetu organiziranog kriminala snimljena je na lokacijama od Zagreba i Rovinja do otoka Paga i Splita

Opatiji je prošlog tjedna pala posljednja klapa nove BBC-jeve serije “McMafia”, temeljene na istoimenom bestseleru Mishe Glennyja, koja je proteklih mjeseci snimana na lokacijama diljem Hrvatske.

Radnja serije odvija se u desetak zemalja svijeta, no većina je kadrova snimljena na lokacijama od Zagreba i Rovinja do otoka Paga i Splita. Serija govori o međunarodnom svijetu organiziranog kriminala, režiju potpisuje James Watkins, a glavnu ulogu nosi James Norton poznat nam iz serije “Grantchester”. Premijera se očekuje do kraja godine na BBC-ju.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije