Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mešinova partnerica

U nedjelju starta 'Ples sa zvijezdama', a Nova TV otkriva tko je nova voditeljica showa

Zagreb: Predstavljanje nove sezone showa Nove TV Ples sa Zvjezdama
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/33
01.03.2023.
u 08:00

U nedjelju 13 plesnih parova stat će na plesni podij u prvoj emisiji uživo i započeti svoju plesnu avanturu i borbu za titulu najboljeg para.

Ove nedjelje 5. ožujka starta nova sezona showa 'Ples sa zvijezdama'. Već je poznato koji će plesni parovi svake nedjelje u domove gledatelja donositi plesnu čaroliju, a dok oni predano pripremaju svoje prve koreografije kojima će nastojati impresionirati žiri i publiku Nova TV jučer je i službeno otkrila kako će se Igoru Mešinu kao voditeljica pridružiti Tamara Loos.

U novom studiju koji će plesačima mentorima i zvijezdama koje se natječu u showu, biti dom sljedećih 12 emisija, predstavljena je nova sezona showa. Natjecatelji i voditelji jedva čekaju da se u nedjelju navečer upale kamera i svijetla i da naprave prve plesne korake i započnu borbu za titulu najboljeg plesnog para. 

Tamara Loos poznata je radijska voditeljica koja ima i bogato televizijsko iskustvo, ali ne skriva kako trema uoči početka emisija uživo, postoji.

- Naći se u tako ogromnom projektu kao što je 'Ples sa zvijezdama' zaista predstavlja izazov i veliko veselje za mene. Moram priznati da je veliko uzbuđenje prisutno jer emisije uživo u udarnom terminu prati velik broj gledatelja, ali kad pogledam cijeli tim ljudi koji stoji iza projekta, shvatim da sam u sjajnim rukama, a tu je i kolega Igor koji će mi, sigurna sam, biti velika potpora u svemu. Članovi produkcije, žiri i plesni parovi posvećeni su, u punom pogonu i odlučni u tome da donesu super zabavu svima pred ekranima, a samim time i nama koji smo dio projekta. Već vidim kako mi nedjelja postaje najdraži dan u tjednu . otkrila je Tamara.

Početak nove sezone veseli i Igora Mešina i raduje se povratku na plesni podij u ulozi voditelja.

- Zaista je poseban osjećaj ne samo voditi ovaj show koji odiše jedinstvenim šarmom i glamurom, nego i iz prve ruke diviti se koreografijama talentiranih plesača. Veliki novitet ove sezone koja samo što nije počela je i kolegica Tamara koja će u emisiju unijeti dašak nove energije, a svi koji radimo na projektu zaželjeli smo joj toplu dobrodošlicu - kaže Igor.

Za samo nekoliko dana 13 plesnih parova stat će na plesni podij u prvoj emisiji uživo i započeti svoju plesnu avanturu. Podsjetimo, u utrci za laskavu titulu pobjednika 'Plesa sa zvijezdama' ove godine natjecat će se Ana Zaninović i Mario Ožbolt, Petra Kurtela i Damir Horvatinčić, Alen Liverić i Ela Romanova, Dario Zurovec i Helena Janjušević, Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec, Deniss Grgić i Jakov Bjelac, Emilija Kokić i Patrik Seretin, Fran Lauš i Rebecca Krajnović, Frano Ridjan i Gabriela Pilić, Marco Cuccurin i Paula Tonković, Maja Drobnjaković i Marko Mrkić, Mario Mandarić i Helena Naletilić te Tara Thaller i Mateo Cvenić. Tko će u showu već prvim plesnim koracima oduševiti žiri i publiku ne propustite doznati u nedjelju od 20.15 na Novoj TV!

VIDEO Maju Šuput su opljačkali na odmoru u luksuznom resortu na Mauricijusu

 

 

Komentara 1

Avatar krcedolac
krcedolac
08:53 01.03.2023.

Blago nama. Sreći našoj kraja biti neće...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije