Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
one su ga voljele

U Londonu održana misa zadušnica za A. McQueena

McQueen
Foto: pixsell
1/6
21.09.2010.
u 10:38

Glumica Sarah Jessica Parker, Kate Moss, Naomi Campbell, Anne Wintour bile su među tisuću McQueenovih prijatelja i kolega koji su mu jučer u katedrali St. Paul odali počast.

Jučer je u londonskoj katedrali St. Paul održana misa zadušnica za prerano preminulog britanskog dizajnera Alexandera McQueena koju nisu propustile mnoge njegove muze i bliske prijateljice poput Kate Moss, Sarah Jessice Parker, Naomi Campbell i urednice američkog Voguea Anne Wintour, koja je McQueenu bila prva šefica.

Wintour je jednom izjavila kako je s Alexanderom bilo jako teško surađivati i rijetko je poštovao rokove, no njegov je talent uvijek bio neosporan.

Za posebnu atmosferu na misi pobrinula se ekscentrična Bjork koja je odjevena poput anđela otpjevala pjesmu "Gloomy Sunday" Billie Hollyday koja govori o smrti. Izvedba je ganula sve prisutne, a Sarah Jessica Parker na izlasku iz katedrale suznih očiju rekla je kako je ceremonija bila predivna te da je ne bi propustila ni za što na svijetu. Naomi Campbell kratko je izjavila kako bi se originalno osmišljena misa zasigurno svidjela i McQueenu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije