Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veseli trojac

'U karanteni sam sam sa suprugom i našom curom. Seks nam je odličan'

Foto: Instagram
1/3
26.05.2020.
u 20:00

Iako mnogima izolacija već pomalo stvara nervozu ovim Britancima karantena ne pada nimalo teško

Iako su u nekim zemljama proteklih tjedana započeli s popuštanjima mjera u Velikoj Britaniji još je uvijek na snazi karantena. No, iako mnogima izolacija već pomalo stvara nervozu ovim Britancima karantena ne pada nimalo teško.

Britanac Jon Kaufman i njegova supruga Melanie dane u karanteni krate družeći se s njihovom curom Judy May. Njih troje su u vezi od 2018. godine, kada je Judy napustila muškarca s kojim je bila u vezi i priznala im da prema svojim sadašnjim partnerima ima duboke osjećaje.

- Seks nam je fantastičan. Više je toga za dodirnuti, za gledati. Jon je seks mašina koja uvijek mora zadovoljiti dvije žene  - kaže Melanie koja nije nimalo ljubomorna.

Foto: Instagram screenshot

- Jako smo otvoreni prema svojim tijelima i eksperimentiranju. Uvijek se trudimo da smo sve troje uključeni u seks, ali kada jedno nije - nema ljubomore dok god je sve unutar naše veze - dodaje Britanka za The Sun i napominje da ionako neke trojke imaju otvorenu vezu to kod njih nije slučaj. - Vjerni smo si - napominje.

Melanie ističe i kako njezini roditelji nemaju ništa protiv ove veze, dok roditelji njezinog supruga, ali i njezine djevojke njihovim odnosom i nisu baš oduševljeni.

 

 

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar Dars
Dars
21:11 26.05.2020.

Prenošenje ovakvih priča je promocija takvih priča.

PA
pacoraban
22:28 26.05.2020.

Fali samo jedan četvrti, možda Afrikanac, da servisira malo i njega..

OD
Ostanite_doma
22:58 26.05.2020.

Hm šta reći , sloboda ili propaganda ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije