Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Zbog ovih fotografija gledatelji uvjereni da znaju spol bebe Goge i Adama

Foto: Instagram
1/7
26.05.2020.
u 17:40

Goga i Adam ne dijele previše o privatnom životu na društvenim mrežama, pa gledatelji u komentarima sami donose zaključke po fotografijama koje par objavljuje.

Iako se emitiranje 'Braka na prvu' završilo, gledatelje ne prestaju intrigirati sudionici showa. najviše pozornosti ukrali su Goga i Adam, koji nisu završili s supružnicima koje su za njih odabrali eksperti, već su se spetljali nakon showa i sada čekaju bebu.

Goga i Adam ne dijele previše o privatnom životu na društvenim mrežama, pa gledatelji u komentarima sami donose zaključke po fotografijama koje par objavljuje.

Foto: Instagram screenshot

Tako je Goga objavila fotku sa zelenom varalicom, a Adamova sestra Lili video u kojem se vidi crni dječji body, pa su neki od njih zaključili da će prvo dijete Kromera i Marelli biti dječak. 

Foto: Instagram screenshot

- Je li bebica muško ili žensko? - pitala je jedna pratiteljica Gordanu, dok je druga  odgovorila:

- Vidi se na gospođi da je muško.
Ovaj par uživa u seoskoj idili i  planove za vjenčanje su odgodili na neko vrijeme zbog koronavirusa. Nedavno su bili u gostima kod Adamove sestre Lili u Zmajevcu. U malom baranjskom mjestu uživali su kuhajući grah, te igrajući se sa psom i djecom. Goga je na Instagramu objavila fotografiju s Lili na kojoj grizu mladi luk, a pokraj je napisala "kad Lili skuha grah". Na jednoj fotografiji je napisala i kako je "vrijeme za obitelj".
- Nama je lijepo i ovako, ne stvaramo sebi pritisak oko vjenčanja. O tome ćemo razmišljati malo detaljnije kad nam situacija dopusti. Zagreb, Baranja, more ili neka egzotična lokacija...kod nas je sve moguće...- rekla nam je nedavno Goga u intervju.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar drug Joža
drug Joža
20:06 26.05.2020.

Naše TV glumice bi mogle doći učiti glumu od Goge

UG
ugljesa
22:01 26.05.2020.

Koga to uopce zanima

MA
Mary5
21:57 26.05.2020.

To nikog ne zanima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije