Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čak je i zapjevala

U izazovnoj kombinaciji Nives se pohvalila novim pothvatom, u pomoć joj pritekla i dvojica mladića

Nives Celzijus
Foto: Instagram
1/7
04.07.2020.
u 10:00

- Evo sadimo biljčice i došao je na red japanski javor - rekla je Nives koja je za rad na balkonu odabrala izazovnu kombinaciju, a nakon toga je zapjevala "Maslina je neobrana" jer je svoj balkon ukrasila i stablom masline.

Nives Celzijus odlučila je ukrasiti svoj balkon i zasaditi biljke kako bi joj sunčanje na njezinoj terasi bilo ljepše i ugodnije. Oko vrtlarstva trebala je Nives mala pomoć pa su joj oko zasađivanja cvijeća i ukrasnog bilja u pomoć priskočili stručnjaci iz jednog vrtnog centra. Dva mladića pomogli su Nives da veće biljke postavi u tegle, a koliko su bili uspješni u tome Nives je pokazala u videima koje je objavila na Instagramu.

Nives Celzijus
1/12

- Evo sadimo biljčice i došao je na red japanski javor - rekla je Nives koja je za rad na balkonu odabrala izazovnu kombinaciju, a nakon toga je zapjevala "Maslina je neobrana" jer je svoj balkon ukrasila i stablom masline. Nives, koju ćemo u ovoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" gledati u ulozi članice žirija, objavila je i sliku na kojoj u jednom cvjetnom studiju pozira s cvijećem koje je birala za svoj dom i rekla je kako je okružena divotama. - Princeza Nives između toliko cvijeća. Nives izgledaš božanstveno. Uklapaš se među ovo cvijeće - dijelili su joj obožavatelji komplimente.

Pogledajte kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke

 

Ključne riječi

Komentara 1

JE
jetrenapesteta
20:26 04.07.2020.

Zašto ste ostavili prostor za komentiranje. Ukinite ga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije