Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razotkrivanje

U Dubrovnik na set Star Warsa stižu Mark Hamill i Daisy Ridley

No UK - No US: 14 December 2015 - Hollywood, California - Mark Hamill.
Foto: IPA/PIXSELL
02.03.2016.
u 09:00

Stradun će, čini se, glumiti planet na kojem se nalaze jedi Luke Skywalker i Rey, koja se s njima susreće i pri kraju sedmog nastavka

Zbog činjenice da set Epizode 8 franšize “Star Warsa” stiže u Dubrovnik, uzbudio se cijeli svijet, o Hrvatskoj da ne govorimo, a kamoli o članovima Udruge ljubitelja Zvjezdanih ratova “Mos Croatia Spaceport” koji su prošlog vikenda odjeveni kao Darth Vader i Stormtrooperi na Stradunu i oživjeli neke scene. Upravo oni izvrstan su izvor informacija, a na svojoj stranici objavili su dio glumačke postave koja stiže na snimanje. To su najvjerojatnije Mark Hamill (Luke Skywalker) i Daisy Ridley (Rey).

Naime, dobri poznavatelji materije već su nagađali da bi Dubrovnik mogao postati planet na kojem se nalazi Luke Skywalker, a ovom informacijom to su im, iako neslužbeno, izvori bliski produkciji i potvrdili. Grad će tako svjedočiti povijesti jedija Lukea Skywalkera i Rey, koja se s njim susreće i u posljednjim kadrovima sedmog nastavka serijala. Snimanje je već počelo u Londonu, a od 9. do 16. ožujka seli se u Dubrovnik. U povodu toga bit će uvedena posebna regulacija prometa, a većina trgovina na Stradunu bit će tih dana, doznajemo, zatvorena.

Premijera filma je 15. prosinca 2017. 

>> Darth Vader i Stormtrooperi osvojili Dubrovnik

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije