Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne tuguje

U društvu slavnih Stjepan Hauser se zabavlja nakon prekida s Rozgom

Foto: Promo
1/4
20.09.2017.
u 10:43

Zajedno s Lukom Šulićem bio je gost "Celebrity Fight Nighta" i družio se s Eltonom Johnom, Stevenom Tylerom i Antonijem BAnderasom.

Luka Šulić i Stjepan Hauser u Rimu su imali čast biti gosti na "Celebrity Fight Night", gala koncertu u rimskom amfiteatru.

2CELLOS su pred slavnim gostima odsvirali "Game of Thrones", s Bocellijem "Funiculi Funicula", a sa Stevenom Tylerom iz Aerosmitha su imali čast odsvirati čak 2 stvari: "Dream On" i "Walk This Way". Uz naše violončeliste, nastupio je niz poznatih glazbenika među kojima i Elton John. 

Osim na pozornici, i u publici su bili brojni slavni gosti: Antonio Banderas, Sharon Stones, Sophia Loren i mnogi drugi. Snimku je u petak emitirao RAI 1. Iako je nedavno prekinuo s Jelenom Rozgom s kojom je bio dvije godine u vezi, Stjepan nije dopustio da ga obuzme tuge i odlično se zabavljao i provodio sa Stevenom Tylerom i Eltonom Johnom

2CELLOS su trenutačno na američkoj turneji na kojoj promoviraju album "Score", album koji je nedavno objavljen i kao deluxe izdanje s DVD-om.

Komentara 2

KR
kruti194
12:42 20.09.2017.

došel je on svom tatici,ihihihihi

KA
kacavenda
11:15 20.09.2017.

Pise se “prekid”

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije