Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otokar Levaj

U Americi mi ne fali ništa, osim jutarnje kave u kafiću

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/4
05.05.2018.
u 22:04

U Hrvatskoj snima serije Crno-bijeli svijet i Ko te šiša?. Uskoro će mu se pridružiti i supruga Dunja, s kojom će na more, a dotad posjećuje predstave svojih kolega i uživa u snimanju serije.

Nakon što se prije tri godine na društvenim mrežama povezao sa svojom srednjoškolskom ljubavi, Dunjom Bedenko, domaćeg se glumca Otokara Levaja rijetko može vidjeti u Hrvatskoj.

Naime, 75-godišnji Otokar zagrebačku je adresu zamijenio onom na Floridi pa se u Hrvatsku vraća samo kad se zaželi glumiti.
– Vratio sam se u Hrvatsku jer snimam ‘Crno bijeli svijet’ i krajem mjeseca seriju ‘Ko te šiša’ – izjavio je cijenjeni domaći glumac kojemu će se supruga Dunja pridružiti početkom ljeta.

– U Zagrebu ću biti cijeli svibanj, a nakon tog mi dolazi supruga pa ću s njom na more, a onda negdje krajem srpnja vraćamo se zajedno natrag u Ameriku – objašnjava Otokar, koji već treću sezonu u ‘Crno-bijelom svijetu’ tumači ulogu djeda Rudija.

– Na snimanju je odlično, ne smijem puno otkrivati, ali odlično se zabavljamo i radimo – tvrdi Otokar koji se veseli svakoj prilici kad može raditi ono što najviše voli, a to je glumiti.

– Imat ću i malo radnog ljeta, nije da sam umoran, ja se zapravo zaželim snimanja kad dođem u Hrvatsku – priznaje. Za vrijeme boravka u Zagrebu, zvijezda brojnih domaćih filmova i serija poput ‘Duga mračna noć’, ‘Ne daj se, Floki’, ‘Smogovci’ nije mogla propustiti ni obljetničku predstavu ‘Stilske vježbe’ svojih kolega glumaca Lele Margitić i Pere Kvrgića, koji su proslavili pedeset godina izvođenja ove hvaljene predstave.

– Bilo je veličanstveno. Predstava koja obilježava pedeset godina postojanja zaista je jedinstveni slučaj. Lela i Pero bili su divni isto kao i Marko Torjanac koji je to organizirao – istaknuo je Levaj, kojemu je ova večer poslužila za prisjećanje na neka prošla vremena i zajedničke projekte.

– Ovo su jedinstvene prilike da se susretnemo mi kolege glumci starije generacije. Nekad bi za druženja poslužila snimanja radiodrama na kojima smo se susretali, ali njih danas ima izuzetno malo. Tad bismo malo protračali, pričali, a sad se rijetko susrećemo – kazao je.

– To mi je bio veliki doživljaj i zapravo sam bio ganut do suza. Kupio sam i monografiju Stilskih vježba i zamolio glumce da mi se potpišu – dodao je poznati glumac kojemu u Americi ponekad nedostaju rituali iz svoje zemlje.

– U Americi mi ništa ne fali, zaista uživam tamo. Eventualno neki kafić, kojih kod nas ima mnogo, da mogu sjesti prolistati novine i pročavrljati s ljudima. Toga u Americi nema – zaključio je Otokar Levaj.

Komentara 2

Avatar zumaduke
zumaduke
08:50 06.05.2018.

Levaj očito nije u Americi stekao prijatelje pa se nema s kim naći na kavi. Starbucksa ima na svakom koraku i u njima novina koje možeš prelistati. Osim toga, tko bi se normalan vraćao s Jadrana na Floridu u tamošnju nesnosnu ljetnu vlagu?

GL
GlasnaJasna
23:09 06.05.2018.

neznam koja je svrha ovoga clanka. pouzdani znam mnoge takve koji se zvanicno nikada ne bih vratili, medjutim pravi razlog je da nemaju sa cime.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije