Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna vijest

U 59. godini preminuo je slavni redatelj, neutješni prijatelji se opraštaju od njega: 'Jako će mi nedostajati'

Foto: Profimedia
1/3
27.12.2021.
u 13:19

Jean-Marc Vallée režirao je brojne serije za HBO, a mnogima je jedna od najpoznatijih 'Male laži' koja je osvojila nekoliko Emmyja i Zlatnih globusa.

Redatelj Jean-Marc Vallée, koji je između ostalog režirao i dramu 'Dobri dileri iz Dallasa' preminuo je u 59. godini.  Umro je u svom domu koji se nalazi u okolici Quebeca. Vijest je šokirala filmski svijet, a  još nema informacija o uzroku smrti. 

Jean-Marc režirao je brojne serije za HBO, a mnogima je jedna od najpoznatijih 'Male laži' koja je osvojila nekoliko Emmyja i Zlatnih globusa. 

Najviše je volio raditi s Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Amy Adams i Jakeom Gyllenhaalom, te pri snimanju koristio prirodno svjetlo i kameru koja se drži u ruci. 

"Jean-Marc je bio kreativan i uvijek je pokušavao nešto novo. Bio je istinski umjetnik i velikodušan čovjek. Svi s kojima je radio nisu mogli ne primijetiti njegov talent. Bio mi je prijatelj, kreativni partner i stariji brat. Jako će mi nedostajati, no tješi me činjenica što će i dalje živjeti kroz svoj rad", kazao je  njegov partner i prijatelj Nathan Ross.

VIDEO Božidar odbio kuhati i otišao kući! Napustio show dok mu je tim mahao: 'Tko ih j*be'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije