Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JESTE LI GLEDALI?

Svi pričaju o novom Netflixovom hitu zbog scene smaka svijeta iz Zadra

Don't look back
Foto: Netflix
1/5
27.12.2021.
u 11:00

Naime, u posljednjim scenama filma izmjenjuju se scene s raznih lokacija diljem svijeta, a u jednom trenutku vidi se skupina turista kako promatra nebo prije konačnog udara meteora. Mjesto na kojem stoje izgleda kao zadarski Pozdrav suncu.

Netflixov novi filmski hit "Don't look up" glavna je tema na društvenim mrežama zbog izvrsne satire na račun današnjeg društva, ali i još jednog detalja zanimljivog Hrvatima. Naime, u posljednjim scenama filma izmjenjuju se scene s raznih lokacija diljem svijeta, a u jednom trenutku vidi se skupina turista kako promatra nebo prije konačnog udara meteora.

Foto: Netflix

Mjesto na kojem stoje izgleda kao zadarski Pozdrav suncu. S obzirom da na lokacijama snimanja nije naveden Zadar, najvjerojatnije se radi o tzv. stock snimci, koju je produkcija kupila za potrebe filma.

Naravno, to su odmah primijetili korisnici društvenih mreža koji su na Twitteru objavili fotografiju iz filma. 

 

U filmu "Don't Look Up" redatelja Adama McKaya glavne uloge glume Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep i Jonah Hill. Radnja filma prati astronome Kate Dibiasky i doktora Randalla Mindyja koji nastoje upozoriti svijet na opasnost. Naime, Zemlji se približava meteor koji bi trebao udariti u njenu površinu, a Dibiasky i Mindy pokušavaju upozoriti stanovništvo.

VIDEO: Božidar odbio kuhati i otišao kući! Napustio show dok mu je tim mahao 

 

Ključne riječi

Komentara 13

MA
Matrix5
15:56 30.12.2021.

Opet smak svijeta,izgleda da vaki filmovi privlace mase

Avatar ZigiMarley
ZigiMarley
11:01 28.12.2021.

Ovo je sve samo ne satira. Ovaj film su napravili Libtardi (Hollywood je slizan s Demokratskom strankom) kako bi programirali Amerikance. A Ameri puše baš sve kaj im kažu i misle da je istina. Prvo: US predsjednica, zaposlila sina, sekss skandal, i ovci je jasno da je to aluzija na Trumpa, samo promijeni spolove likova. Drugo, kao aluzija je na 'global warming' ali je očito da se radi i o drukanju korone (nitko ne vjeruje, 'nevidljivi neprijatelj', evo 'pogledajte' na kraju). Treće, opet preseravanje da će nam samo 'znanost' pomoći iako se ovdje umiješao i 'biznis' (to je onaj dio 'global warming', vjerojatno je onaj vlasnik Bash-a aluzija na Muska i njemu slične, samo ime govori). Uglavnom, film je obična ljiga i prozirno programiranje ljudi da neke znanstvene nakaze znaju kaj se događa i da mi samo trebamo šutjeti i slušati. I na kraju, film je degutantan, na kraju filma sam morao vidjeti debelu, celulitnu guzicu od Meryl Streep! Još mi je zlo od toga! :-)

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
11:59 27.12.2021.

Sve će te meteore Biden skinuti praćkom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije