Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obitelj u šoku

Preminuo je glazbenik Chris Cornell, a policija sumnja na samoubojstvo

Foto: PA/PIxsell, Goran Stanzl/Pixsell
1/3
18.05.2017.
u 14:51

Glasnogovornik glazbenika izjavio je za AP da je Chris preminuo u srijedu u Detroitu. Na podu kupaonice hotelske sobe pronašao ga je prijatelj

Chris Cornell, jedan od najznačajnijih i najutjecajnijih rock vokala svih vremena, preminuo je u 52. godini. Njegov glasnogovornik Brian Bumbery u izjavi za AP rekao je kako je Cornell preminuo u srijedu u Detroitu. Brian je dodao kako je glazbenikova smrt veliki šok za njegovu suprugu i cijelu obitelj. 

Policija u Detroitu priopćila je kako se u ovom slučaju radi o samoubojstvu. Navodno je Chrisova supruga u srijedu navečer nazvala njegovog dobrog prijatelja jer je bila zabrinuta što joj Chris ne odgovara na telefonske pozive. Prijatelj je došao do glazbenikove hotelske sobe i nakon što mu nakon dužeg kucanja Chris nije odgovorio provalio je u sobu i našao ga na podu kupaonice.

Frontman legendarnih Soundgardena i grupa Audioslave i Temple Of The Dog pred zagrebačkom publikom nastupio je prošle godine u travnju. 

 

Komentara 3

FO
Foliranti
10:34 18.05.2017.

Da li ce ostati neko od predstavnika grunga uopste ? Ovo nije normalno. Chris je bio moj omiljeni pevac.

DA
danho
11:16 18.05.2017.

A jaooooooo :'(((

Avatar Vanja Dezelic
Vanja Dezelic
11:47 18.05.2017.

Velikan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije