Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandalozne izjave!

Tvrdila da je spavala s Neymarom pa sve šokirala! Otkrila zašto ne koristi toaletni papir

Foto: instagram
1/21
19.03.2024.
u 08:00

Oko brazilskog nogometaša Neymara godinama unazad vežu se afere i mnoge žene koje tvrde da su spavale i bile intimne s njim...

Brazilska manekenka i model Fernanda Campos skrenula je veliku pažnju svjetski medija kada je svojevremeno otkrila da je imala intimne odnose sa slavnim Neymarom, a nakon čega joj je popularnost narasla strahovitom brzinom. Osim što pažnju privlači golišavim i ekstravagantnim fotografijama, ova brineta voli privlačiti pažnju i svojim neobičnim izjavama pa je tako nedavno izjavila kako ne koristi toaletni papir. Objasnila je i zbog čega. 

- Imam stvarno odličan i jednostavan savjet. Ne koristim toalet papir. Dakle, zamijenite ga vlažnom maramicom ili tušem. Toaletni papir uzrokuje trenje i tamnu kožu - poručila je Fernanda Campos. Fernandu na društvenoj mreži Instagram prati gotovo osamsto tisuća pratitelja, a na svom profilu redovito dijeli fotografije u izazovnim izdanjima. 

Iako je stekla veliku tamošnju popularnost, mnogi je znaju po izjavama i hvaljenju kako je spavala s nogometnim asom Neymarom, a i te njezine izjave su upitne. Ona je tvrdila da joj je Neymar tijekom Svjetskog prvenstva 2022. godine slao poruke na društvenoj mreži Instagram. U to je vrijeme brazilski reprezentativac tvrdio da prolazi kroz teško razdoblje s djevojkom Brunom Biancardi. Nakon video poziva sa zvijezdom Al-Hilala, Fernanda je kasnije tvrdila da je imala aferu s njim u stanu u Sao Paolu u lipnju prošle godine.

 

 

VEZANI ČLANCI: 

 

1/5

 

Neymar i Bruna nakon toga su se ponovo spojili, a manekenka je kasnije objavila da je trudna. Fernanda je nedavno okrunjena pobjednicom bizarnog izbora za "najljepšu vaginu" koju je organizirala agencija Fama Pop u Brazilu - dobila je 65.000 glasova. Nakon pobjede, Fernanda je izjavila: - Sada razumijete što je dječak Ney vidio. Oduvijek sam bila vrlo zahtjevna prema svom tijelu i bila sam inspirirana domaćim receptima poznatih osoba kao što su Sabrina Sato i Deborah Secco - kazala je. 

 

VIDEO: Habijan o tenisicama za koje se pisalo da ih je platio 1700 eura: 'Kupio sam ih na sniženju'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije