Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
show počinje u nedjelju

Mario Petreković je dramski trener za osmero natjecatelja showa "Tvoje lice zvuči poznato"

mario petreković
Foto: PR FOTO
1/9
08.09.2015.
u 12:57

U prvoj epizodi koju gledatelji imaju priliku vidjeti već ove nedjelje, Marija ćemo vidjeti i u ulozi gostujućeg člana žirija

U prošloj sezoni popularnog showa "Tvoje lice zvuči poznato" bio je proglašen kraljem transformacija, nazivan "čudom od djeteta", imitatorom stoljeća, a u drugoj sezoni, koja je pred nama, Mario će zahvaljujući izvanrednom umijeću imitacije podučavati osmero natjecatelja showa. U prvoj epizodi koju gledatelji imaju priliku vidjeti već ove nedjelje, Marija ćemo vidjeti i u ulozi gostujućeg člana žirija.  

– Brinut ću za natjecatelje sve dok ne dođu na pozornicu. Pokušat ću im prenijeti svoja iskustva kroz pitanja koja ćemo imati naizmjenično, seanse te meditacije i upute kako se što bolje uživjeti u lik i djelo zadane osobe te karakter koji putem gljive odabrani kandidat dobiva. Pokušat ću ih usahnuti da što prije uđu u lik kako bi što manje bili oni – izjavio je u svom stilu Mario.

Kako najbolje "skinuti" pokrete, geste te mimikom lica što bolje utjeloviti glazbenu ikonu koju je kandidat dobio na fotoruletu zna Mario. Svemu tome će podučavati kandidate i pripremati ih za nastup zajedno s koreografom Igorom Barberićem koji je svoja znanja pokazao i dokazao i u prvoj sezoni showa.

Dok će Igor i Mario odrađivati s kandidatima dramske i plesne vježbe pred nastup i naučiti ih da iz sebe izvuku najbolje kako bi zasjali na pozornici u punom sjaju, glasovne trenerice Ivana Husar Mlinac te Martina Tomčić pomoći će natjecateljima da što bolje uvježbaju svoje glasnice.

Uloga dramskog trenera kao da je stvorena za Marija. Gledatelje Nove TV prošle sezone svojim izvanrednim transformacijama oduševljavao je iz emisije u emisiju, pa su tako uživali u njegovim nastupima u kojima se čak četiri puta prerušavao u suprotan spol utjelovivši tako Doris Dragović, Alku Vuicu, a ovacijama je bio ispraćen s bine transformiran u Beyonce i Tinu Turner.

>>Đuro, Sandra i Tomo ocjenjuju transformacije 8 natjecatelja showa 'Tvoje lice zvuči poznato'

>>Evo koga ćemo sve gledati u novoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato'

Komentara 2

Avatar Rin-Tin-Tin
Rin-Tin-Tin
16:21 08.09.2015.

Falit ce u natjecateljskom programu! Jednostavno, nenadmasan je!

KR
krešica
00:36 09.09.2015.

Joj jedva čekam... Ovo mi je najbolji show :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije