Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška situacija

Tužan život omiljene glumice: Konačno otkriveno zašto 15 godina nije razgovarala s majkom

Foto: Profimedia
1/7
25.04.2020.
u 17:00

Njezina majka, koje je u međuvremenu preminula, 1999. je objavila knjigu o Aniston zbog koje nisu komunicirale više od 15 godina.

Glumica Jennifer Aniston ne voli pričati o svom privatnom životu,a mnogi su uvjereni da je to baš zato što je bila u groznim odnosima s majkom Nancy Dow.

Njezina majka, koje je u međuvremenu preminula, 1999. je objavila knjigu o Aniston zbog koje nisu komunicirale više od 15 godina. Jennifer je bila užasno povrijeđena zbog tog poteza njezine majke, pa Nancy nije bila pozvana ni na glumičino vjenčanje s Bradom Pittom 2000. godine. 

Jennifer je s majkom bila u lošim odnosima od ranog djetinjstva, a knjiga ih je samo još više udaljila. Glumica je jednom rekla kako joj je majka stalno prigovarala da bi se trebala malo bolje odijevati, jače našminkati....Aniston nije to shvaćala kao brigu, već kao maltretiranje.

Nancy nikada nije preboljela razvod od Jenniferinog oca i svu je pažnju poklanjala glumici. 

 - Govorila je to jer me voljela. Nije se trudila da bude loša i nije znala koliko će me povrijediti, koliko ću novca potrošiti da poništim posljedice njenog ponašanja. Učinila je to jer je i sama tako odrasla. Mislim da se držala kako zna i da je radila onako kako joj najbolje ide, borila se financijski i pokušavala nastaviti bez muža koji više nije bio tu - kazala je Jennifer u jednom intervjuu nakon što je u 2016. napokon izgladila odnose s majkom koja je ubrzo i preminula. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar SharonZO81
SharonZO81
10:02 26.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆Lo︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Avatar KimberlyAI98
KimberlyAI98
23:34 25.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar MichelleCY96
MichelleCY96
17:49 25.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije