Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponovno zajedno

Turski zavodnik ovom je fotografijom demantirao sve tračeve

Foto: Instagram/Screenshot
1/3
21.03.2019.
u 07:00

Öznack Deniz je odlučio dati braku drugu šansu. Stao je na kraj tračevima o definitivnom razlazu i objavio novu fotografiju s Feyzom Aktan.

Turski glumac Öznack Deniz (46)  ponovno ljubi 20 godina mlađu manekenku. Doduše, nakon što su uplovili u bračnu luku, Öznak i Feyzom Aktan (26) nisu obećavali kao par.

Naime, turski mediji su pisali da se par razišao nakon manje od godinu dana jer je Feyza počela mahnito trošiti novac. Deniz je navodno to dobro trpio, ali njego račun se stanjio i više nije mogao sakriti bijes. Zatvorio joj je račune, dao joj jednu karticu koju može kontrolirati. Naravno, Feyza se tome protivila i započele su svađe. Uskoro nakon toga, glumac se preselio u hotel.



Nakon svega, Deniz je odlučio dati braku drugu šansu. Stao je na kraj tračevima o definitivnom razlazu i objavio novu fotografiju s Feyzom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yeterince açık mı?!!

A post shared by Özcan Deniz (@ozcandeniz) on


- Je li sve dovoljno jasno? - upitao je Deniz pratitelje i dao do znanja da se i dalje voli s manekenkom.

Glumčev prethodni brak s glumicom Handan Deniz nije imao šanse za drugi pokušaj.S Handan je bio deset godina, ali nikada nisu osnovali obitelj, što je, čini se, Öznacku to smetalo. Međutim, iako mu nije rodila dijete, ostali su u dobrim odnosima i za nju ima samo riječi hvale.



- Naravno da želim dijete i obitelj! Ali želim nekog tko mi odgovara. Nekog tko ima vjere. Ne govorim samo o vjeri u Boga. Mislim na vjeru općenito. Nekog tko vjeruje u obitelj, u svoj posao, u ljubav, u budućnost. Ima ljudi koji ne vjeruju ni u što. Žive prema trenutačnom osjećaju. S njima ne mogu - ispričao je nakon prvog razvoda.

Papire za razvod potpisali su davne 2000. godine, a do 2018. se zabavljao. Nije izlazio u noćni život, ali žene su se mijenjale u njegovim plahtama, priznao je. Međutim, zasitio se avantura za jednu noć pa je počeo razmišljati o ulozi oca. Onda se spetljao s Feyzom. Uskoro su se vjenčali, a dijete je došlo sa zavjetima. Maleni Kuyez ima 11 mjeseci, a kad je par počeo imati probleme i krenuli su tračevi o razvodu, izvori bliski glumcu su tvrdili da je glumac nesretan.

- Jedva je čekala da mu rodi dijete pa da se može ponašati kako želi. No on to ne može više trpjeti. Žao mi je što mu se ovo dogodilo jer već ima jedan razvod iza sebe. Nakon toga pomno je birao s kim će provesti ostatak života, ali čini se da je pogriješio - rekao je tada izvor za turske medije.

Poznate Hrvatice pokazale kako izgledaju bez šminke.


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije