Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve je spremno

Poznati detalji raskošnog vjenčanja: Tedeschi mlađi ženi se najbogatijom Hrvaticom

Foto: PR, Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
21.03.2019.
u 08:00

Slavlje će se održati u hotelu Bellevue, a mladence će zabavljati Cetinski i Gibonni

U tijeku su posljednje pripreme za glamurozno vjenčanje Emila Tedeschija i Nike Perenčević. Svoju ljubav sin predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe te jedna od najbogatijih Hrvatica okrunit će brakom sljedeći vikend na otoku Lošinju. Slavlje će se održati u luksuznom hotelu Bellevue s kojim je obitelj Perenčević povezana suvlasničkim udjelima.

Dva dana slavlja

Slavit će se dva dana, a raskoši i dobre zabave neće nedostajati. Za nju će se pobrinuti najveće domaće estradne zvijezde među kojima je i Tony Cetinski, koji će mladence i njihove goste zabavljati na partyju dan uoči vjenčanja.

Na sam dan vjenčanja mikrofon u ruke trebao bi primiti i Gibonni, a šuška se da će 23-godišnjeg Emila i 17 godina stariju Niku u bračnu luku ispratiti i dvojac 2Cellos, a poziv na vjenčanje navodno je dobila i Nina Badrić. Tko se sve našao na popisu uzvanika, za sada nije poznato, no kako doznajemo, oni koji su pozivnicu dobili morali su se obvezati da tijekom ceremonije neće koristiti društvene mreže jer mladenci žele da svi detalji ostanu u najužem krugu obitelji i prijatelja.

Ljubav je planula brzo 

Za vezu Emila i Nike, koja iza sebe već ima jedan propali brak i troje djece, doznalo se potkraj prošle godine, i to samo nekoliko mjeseci nakon što je Tedeschi mlađi prekinuo ljubavnu vezu s Lanom Jurčević, kćeri nogometnog trenera Nikole Jurčevića.

Ljubav s gotovo dva desetljeća starijom Nikom planula je brzo, a da je zaljubljen preko ušiju 23-godišnji Emil povjerio je prijateljima otkrivši da je Nika jedna od rijetkih koja ga gleda kao osobu i ne promatra ga kroz prizmu imetka. To joj doduše nije ni potrebno jer je i sama dobro financijski potkovana.

Njezin je otac 71-godišnji Mihajlo Perenčević, tajanstveni hrvatski tajkun koji je svoj biznis razgranao iz Rusije preko Londona pa sve do Los Angelesa. S druge strane njezina majka Sonja ima lanac restorana u Hollywoodu među kojima je i kultni restoran Dan Tana’s u koji nerijetko zalaze i najveće svjetske zvijezde među kojima su Clint Eastwood, Kim Kardashian, Paris Hilton... 

Pogledajte i koji su razvodi poznatih šokirali u prošloj godini. 

Ključne riječi

Komentara 55

NE
Nemojtako
08:45 21.03.2019.

Zašto vi iz VL ne napišete od kuda ocu novci, čime se bavio u Jugosalviji kad već spominjete oca? Umjesto da se bavite stvarnim novinarstvom, vi trkeljate o tajanstvenim tajkunima, kao da je se čovjek s četiri razreda osnovne škole i više od 70 godina obogatio jer je izmislio neku novu tehnologiju za proizvodnju nafte koju su kupili Rusi.

Avatar mg940
mg940
08:20 21.03.2019.

Bivši načelnik u RSUP u, i šefica SITAe, šverc oružjem i rat i tak to krene, pa se obogatiš, u M.Lošinju ima vilu itd...

NE
Nemojtako
08:13 21.03.2019.

Nije joj otac nikakav tajanstveni tajkun nego nekadašnji visoko pozicionirani kadar odgovoran za uši u zidovima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije