Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Putem Twittera

Turska glumica Melisa Pamuk nakon potresa moli da se pomogne njezinoj baki: Bolesna je i ne može hodati

Foto: Instagram
1/3
06.02.2023.
u 13:17

Ne znamo kako je stan, ima li netko u okolici tko može pomoći?, zamolila je glumica za pomoć sve koji se nalaze u gradu Antakya u kojem su njezina bolesna baka i teta.

Turska glumica Melisa Pamuk na svom profilu na Twitteru zatražila je pomoć svih onih koji se nalaze u turskom gradu Antakya ili u njegovoj blizini. Grad je rano jutros pogođen razornim potresom koji je u Turskoj odnio više od 1000 života, a glumici u tom gradu žive teta i baka. 

- Moja baka ne može hodati, bolesna je.. Zaglavila je u zgradi s mojom tetom. Ne znamo kako je stan, ima li netko u okolici tko može pomoći? - zamolila je Melisa te je u objavi napisala adresu i kat na kojem žive njezina baka i teta. U komentarima su joj neki od pratitelja napisali kako se nalaze u Antakyu ali i da je grad blokiran, a jedna joj je pratiteljica napisala kako njezini roditelji žive u blizini njezine bake te da je taj dio grada nakon potresa u dobrom stanju. Više od 1500 ljudi je poginulo i stotine ozlijeđeno u potresu magnitude 7,8 po Richteru koji je u ponedjeljak pogodio središnju Tursku i sjeverozapadni dio Sirije, a nakon potresa i brojni poznati turski glumci su zatražili pomoć putem društvenih mreža.  Za međunarodnu pomoć putem društvenih mreža zamolila je glumica Tuba Büyüküstün, koju hrvatski gledatelji dobro poznaju iz brojnih turskih sapunica u kojima je glumila. 

 

 

- Turska je proglasila stanje uzbune razine četiri. Razina četiri uključuje i poziv za međunarodnu pomoć. Za one diljem svijeta koji čitaju ovu poruku molim vas da pomognete. Naši ljudi, koji su se našli pod ruševinama potresa u mojoj državi traže vašu pomoć kako bi se spasili - napisala je Tuba i podijelila snimke područja razorenih potresom. Podijelila je i video snimku Volkana Demirela, legendarnog turskog nogometnog vratara, a sada trenera Hatayspora, koji se javio na društvenim mrežama nakon katastrofalnog potresa u Turskoj. On je kroz suze u videu zamolio da se sva pomoć pošalje ne samo u Hatay i Antakya već i druga područja koje je pogodio potres.

VIDEO Jeziva snimka iz zraka: Spasioci traže preživjele ispod ruševina

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije