Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Hvaru

Turistkinju šokirala cijena večere od 402 eura: 'Ovo se dogodi kada prihvatite preporuku konobara'

Foto: Instagram screenshot
1/8
04.08.2023.
u 14:01

Blogerica Teona Mango krajem srpnja posjetila je Hrvatsku. Uz brojne bajkovite fotografije i videozapise u kojima je govorila o ljepoti mora te kvaliteti smještaja i ljubaznosti domaćina, ona je istaknula i cijenu jednog obroka koji ju je šokirao.

Cijene ove godine na Jadranu vruća su tema. Mnogi govore o visokim cijenama smještaja, hrane u trgovinama i na tržnicama, ali i u restoranima diljem Jadrana. Ovoga puta na cijenu se požalila turistkinja iz New Yorka.

Blogerica Teona Mango krajem srpnja posjetila je Hrvatsku, a na svom putovanju je stala na Hvaru, Korčuli i u Dubrovniku. Uz brojne bajkovite fotografije i videozapise u kojima je govorila o ljepoti mora te kvaliteti smještaja i ljubaznosti domaćina, ona je istaknula i cijenu jedne večere koja ju je šokirala.

- Ovo se dogodi kada prihvatite preporuku konobara za predjelo i glavno jelo. Pitao nas je i koliko smo gladni, a mi smo rekli da nismo previše. Pitam se koliki bi tek bio račun da smo rekli da smo gladni - napisala je pored fotografija računa objavljenih na Instagramu koje pokazuju ukupni iznos od 402,42 eura. Na računu se može vidjeti da su Teona i njezino društvo pojeli pohane lignje. crni rižoto, sipe, brodet od ribe, 'kapetanov pjat', a pili su i vino grk te mineralne vode. U cijenu je uračunato i postavljanje stola, couvert. 

Foto: Instagram screenshot

Istaknula je da je hrana bila izvrsna, a sa svojim je pratiteljima podijelila i izgled obroka te objasnila o kakvim se jelima radi.  'Grad je predivan. A Jadransko more predivno plavo', napisala je o svom dojmu.

Foto: Instagram screenshot

Inače, Teona je prije dolaska u Hrvatsku posjetila Grčku, a nakon Lijepe Naše uputila se u Crnu Goru. Sa svojim pratiteljima dijeli svoje dojmove te sve važne informacije, a na Instagramu je prati skoro 20.000 ljudi.

VEZANI ČLANCI

VIDEO Hiljson Mandela odbio duet sa Severinom: 'Ostao sam razočaran'

 

Komentara 40

Avatar kenshi
kenshi
14:31 04.08.2023.

Hrvatski ugostitelji, trgovci, iznajmljivaći i poslodavci moraju znati da je pohlepa grijeh. Oni s pohlepom rade više štete ovoj zemlji nego sve vremenske nepogode i mora im se to obiti o glavi!

DU
Deleted user
19:22 04.08.2023.

Hrvatska kao da nije turistička zemlja već socijalna ustanova koja treba nahraniti gladne Nijemce i ostale turiste koji se toliko žale na cijene! Pa valjda ako ideš negdje malo se informiraš o cijenama, kad uđeš u restoran gledaš cijenik, ne razumijem ljude koji tako idu nonšalantno, sjednu, naručuju, piju, jedu, pa kasnije plaču kako im je nešto skupo...

ST
stomiovotreba
17:54 04.08.2023.

Brudet EU120 po osobi! Meni ovo lici na pljacku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije