Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa na moru

Trudna supruga našeg reprezentativca pozirala u badiću, pratitelji oduševljeni izgledom

Foto: Instagram
1/13
22.06.2021.
u 19:05

Naš nogometaš i njegova odabranica u potpunoj tajnosti su uplovili u bračnu luku krajem svibnja, a Adriana je tek nekoliko dana poslije fotografije podijelila sa svojim pratiteljima.

Adriana Đurđević (29), supruga našeg reprezentativca Duje Ćaleta-Cara (24) uživa u rodnom Dubrovniku, iz kojeg je podijelila fotografiju s plaže. Na njoj Adriana pozira u zelenom jednodijelnom badiću u moru, a rukom je obgrlila poveći trudnićki trbuščić. 

"Zgodna mama", "Najslađa si", "Morska sirena", pisali su joj obožavatelji u komentarima. 

Foto: Instagram

Naš nogometaš i njegova odabranica u potpunoj tajnosti su uplovili u bračnu luku krajem svibnja, a Adriana je tek nekoliko dana poslije fotografije podijelila sa svojim pratiteljima. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Skromno svadbeno slavlje organizirano je na terasi dubrovačkog Revelina, uz najužu obitelj i prijatelje. Mladi par zaručio se prije tri mjeseca, a ubrzo nakon toga obznanili su kako čekaju svoje prvo dijete. Tada se Adriana pohvalila predivnim zaručničkim prstenom i napisala:

"Ljubav je velikodušna ,dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. LJUBAV NIKADA NE PRESTAJE. You will Forever be my Always", napisala je 28-godišnja Adriana.

Par je u vezi oko četiri godine, a upoznali su se u Zagrebu. Adriana je studij prava završila u Splitu, a u slobodno vrijeme bavila se modelingom a prije toga dugo je trenirala i tenis. Modelingom se počela baviti jer joj se i starija sestra time bavila i često ju je pratila na snimanjima i revijama i s vremenom kada joj je sestra prestala s modelingom Adriana je ušla u taj svijet. S pet godina mlađim dečkom Dujom živi u Marseilleu gdje Duje igra za Olympique de Marseille.

VIDEO>> Nastup Ane Rucner s bivšim suprugom i novim dečkom

 

Komentara 1

RO
roland
19:44 22.06.2021.

On 24, ona 29. Za 10-tak godina, kad bude završavao karijeru, ona će imati 40 godina i Duje će doći u najbolje godine za zrele cure od 25 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije