Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala transformaciju

Marica iz 'Života na vagi' izgubila je preko 70 kg, a sada ponosno pozira u kupaćem

Marica Korolija
Foto: RTL
1/8
22.06.2021.
u 17:52

U svojim objavama na Instagramu Marica često ističe kako njezin put još nije gotov kao ni njezina borba.

Marica Korolija, bivša natjecateljica showa "Život na vagi" u show je ušla sa 134 kilograma i na finalnom vaganju vaga je pokazala kako ima 81,8 kilograma, stoga je u showu tijekom pet mjeseci izgubila 52,3 kilograma. Za ovu emisiju kaže da joj je promijenila život iz temelja, a njezina priča i put transformacije postao je uzor mnogima, te je njezin uspjeh dirnuo i trenera Edu Mehmedović koji je zaplakao kada se Marica pojavila u finalu. U svojim objavama na Instagramu Marica često ističe kako njezin put još nije gotov kao ni njezina borba. Marica je i nakon showa izgubila 18 kilograma.

Sada je objavila dvije fotoke na svom Instagramu, jednu kad je tek ušla u show, i jednu sadašnju.

Foto: Instagram

"Prvo vaganje obavili smo na današnji dan prije točno godinu dana. Rezultat je bio 134.1 kg. Na današnji dan mogu reći da sam puno sretnija i zadovoljnija osoba. Putem sam našla ali i izgubila neke ljude ali tako je to trebalo biti. Još uvijek nije lagano ali zato dan po dan koračam u svoj novi, bolji život uz divne i drage ljude. Uvijek će biti uspona i padova ali svi smo samo ljudi. Razlika je samo da li ćemo dopustiti da nas životne nedaće bace na koljena ili će nas učiniti još jačim. Hvala svima na lijepim riječima i tome što sam dio vaše transformacije. I da, promjena kreće iznutra a ne izvana", napisala je Marica na Instagramu uz fotku u kupaćem.

Komplimenata ispod njene najnovije fotografije nije nedostajalo.

"Pokazala si svima da nemoguće može biti moguće. Čestitam na upornosti i trudu", "Bravo Marice. Od početka si bila moj favorit i vjerovala sam da ti to možeš", "Bravo, samo jako, nema odustajanja", pisali su joj pratitelji. 

VIDEO>> Mia Begović vodu iz bazena na vikendici prolijeva u Mrežnicu

Ključne riječi

Komentara 1

BE
berija
01:10 23.06.2021.

Ništa joj nije pomoglo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije