Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
primijetili su

Trudna Marijana Batinić objavila novu fotografiju, fanove zabrinuo jedan detalj

Marijana Batinić
Foto: RTL
1/11
29.05.2020.
u 10:52

Marijana je objavila fotku na kojoj je u ležernom izdanju,a obožavatelji su primijetili jedan detalj koji ih je dosta zabrinuo.

Voditeljica Marijana Batinić trenutačno se odmara na moru,a to je ovjekovječila fotografijom na Instagramu. Marijana je objavila fotku na kojoj je u ležernom izdanju,a obožavatelji su primijetili jedan detalj koji ih je dosta zabrinuo. Naime, jedno voditeljičino oko je crveno. 
Jedna zabrinuta obožavateljica poželjela je saznati o čemu je riječ. 

 "Lijevo oko ti je crveno", napisala je, a Marijana je brzo odgovorila da joj je to od rođenja. 

Foto: Instagram screenshot

Inače, Marijana i njezin suprug, bivši rukometaš i marketinški stručnjak Matej Pašalić, u vezi su od 2011. godine, a vjenčanjem 'iz vedra neba' mnoge su iznenadili početkom 2015 godine. Cijela ceremonija odvila se u najužem krugu obitelji i prijatelja na zagrebačkom Gornjem gradu. Njoj je kuma bila dugogodišnja prijateljica Petra Nižetić, a njemu je kum Vladimir Arlović. Svega desetak dana nakon vjenčanja na svijet je stigla i njihova prva kći Ena. Njezino rođenje poklopilo se sa snimanjem pete sezone popularnog showa 'Ljubav je na selu'.

– U petoj sezoni sam se udala i rodila, a ubrzo su i Ena i moja svekrva putovale sa mnom po selima – istaknula je u jednom od intervjua 39-godišnja voditeljica otkrivši kako je kći s njom kao beba provodila puno vremena na snimanju i kao mala obišla je cijelu Istru i Dalmaciju. Ista sudbina vjerojatno čeka i prinovu koja tek stiže, a dok se to ne dogodi Marijana će uskoro na predah od malih ekrana kako bi sve pripremila za dolazak još jednog člana obitelji.  

Ključne riječi

Komentara 2

RA
Ralježivota
14:50 29.05.2020.

Pustite ženu da ima svoj mir. Ne budite lešinari

Avatar KimberlyXC74
KimberlyXC74
23:07 29.05.2020.

w​​w​​w​​.​k​i​​s​s​t​​o​​k​​.​​c​​o​​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije