Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neprepoznatljiva

Sjećate li se nje? Bivša BB stanarka prodaje svoje gole slike, a suprug joj puca od ponosa

Sabina Santl
Foto: Instagram
1/7
28.05.2020.
u 20:45

Otkako se pojavila u Big Brotheru 2008. godine, Osječanka Sabina Santl doživjela je drastične transformacije kojima se svaki dan hvali na društvenim mrežama.

Bujne obline su njezin simbol, a da nije tako ne bi ih ponosno pokazivala svaki dan. Sabina Santl, bivša BB stanarka koju je javnost upoznala 2008. godine u petoj sezoni reality showa "Big Brother" na Tajlandu danas je zbog mnogobrojnih estetskih operacija gotovo neprepoznatljiva.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Slavonka je započela s YouTube kanalom na kojem objavljuje provokativne videosnimke, a na društvenim mrežama prati ju više od 100 tisuća ljudi. Nitko nije ravnodušan zbog prirode njezine pojave, a to duguje i brojnim  operacijama - grudi, usana i nosa.

Tvrdi da ima prirodnu stražnjicu, a sada se odlučila i na veće silikone.

- Na estetsku operaciju povećanja grudi sam se odlučila jer sam željela grudi iz snova. Želja su mi bile ljepše i atraktivnije grudi - rekla je Sabina za 24 sata koja je nakon zahvata poručila svima da je sve prošlo u najboljem redu i da nema bolova. Uskoro se sprema objaviti i video na YouTubeu u kojem će pokazati nove grudi.

Sabina je ove godine u veljači pokrenula i stranicu "Only Fans" gdje se za njezine golišave fotografije mnogi pretplaćuju, a ona od toga fino zarađuje. Iako postoji mnogo negativnih komentara, 35-godišnjakinja tvrdi da s njima nema problema.

Sabina Santl
1/10

- Odlično se nosim s negativnim komentarima. Bez obzira na to što drugi pričaju, i dalje sam ona Sabina kakva sam uvijek bila. Ponekad vrckava i nestašna. Takva sam po prirodi i volim izazivati  - rekla je u razgovoru s medijima jednom prilikom dodavši kako se smatra uspješnom, a k tome ima i supruga koji ju u svemu podržava.

S njim je u sretnom braku, imaju dvoje djece i  tvrdi da je navikao na komplimente koje ona svakodnevno dobiva.

- Muškarac koji voli svoju ženu podržava ono što ona radi. Ako nema poštivanja, nema ni ljubavi - zaključuje Sabina koja je inače rođena u imućnoj obitelji te nikada nije imala problema oko novaca, kao ni danas.

O nemoralnim ponudama koje dobiva ima jasan stav.

- Voljena sam, uspješna, ostvarena tako da me to ne zanima - uzvraća Sabina.

Ovo su najtragičnije prometne nesreće u kojima su poginuli poznati

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
21:06 28.05.2020.

Ima bolesti koje i ne bole!

AN
anonimus00
21:36 28.05.2020.

grudi su joj nakaradne. a to sto se slika i prodaje svoje slike drkarosima, to je njena osobna stvar i ne vidim razlog da nekome to smeta. A muzu ne smeta jer ocito dobro zaraduje na slikama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije