Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže prinova!

Trudna je supruga bivšeg dinamovca, dobro čuvanu tajnu razotkrila je jedna fotografija iz lifta: 'Dođi nam'

Foto: Instagram
1/6
13.07.2022.
u 09:16

Na društvenim mrežama Duje Čop i njegova supruga Ana ne otkrivaju mnogo detalja o privatnom životu pa bi i vijest o trudnoći kaštelanske manekenke ostala nepoznata javnosti da ih nije odala jedna Anina prijateljica snimivši selfie s predivnom trudnicom u liftu.

Bivši nogometaš zagrebačkog Dinama Duje Čop (32) trenutačno je u slatkom iščekivanju prinove sa suprugom Anom (33), a sretnu vijest već duže vrijeme skrivaju od javnosti. Na društvenim mrežama ne otkrivaju mnogo detalja o privatnom životu pa bi i vijest o trudnoći kaštelanske manekenke ostala nepoznata javnosti da ih nije odala jedna Anina prijateljica i to snimivši zajednički selfie s predivnom trudnicom u dizalu. 

"Moja trudnica bolja je od tvoje. M dođi nama", piše uz fotografiju na kojoj je slovo M označeno plavom bojom. Iako spol bebe nije otkriven upravo zbog tog detalja, neki od pratitelja pretpostavljaju da supružnici očekuju dječaka. 

Foto: Instagram

Prinova je kruna dugogodišnje ljubavi nogometaša i manekenke koji su u bračnu luku uplovili u lipnju prošle godine nakon sedam godina veze, a da su uplovili u bračnu luku, također se doznalo nakon objava na društvenim mrežama.

Duje i Ana zaručili su se na sam Božić 2019. godine kada je sretnu vijest manekenka objavila na društvenim mrežama. U tom periodu živjeli su u Belgiji, gdje je Duje igrao za tamošnji nogometni klub Standard Liège. Živjeli su u Italiji i Španjolskoj prije nego što se nogometaš vratio u zagrebački Dinamo. Anu je javnost imala prilike upoznati 2008. godine kada je bila prva pratilja na izboru za Miss Hrvatske, a bila je uvrštena na listu 12 najseksi Hrvatica 2014.

Pojavila se i u videospotovima Tihe Orlića i Giuliana, a studij marketinga, medija i odnosa s javnošću završila je u Mariboru. – Moj stil je ženstven i elegantan, volim nositi visoke potpetice, a najbolje se osjećam u neutralnim tonovima koje volim začiniti efektnim detaljima poput lijepe marame, nakita, interesantnog sakoa. Općenito se volim uređivati i uvijek imati lijepu frizuru, njegovane nokte i dobar parfem, to digne i najjednostavniju modnu kombinaciju. Melania Trump mi je primjer dame i stila koji se meni najviše sviđa – otkrila je Ana svojedobno u intervjuu za Večernji list.

Foto: Instagram

VIDEO Siniša Vuco pokazao kako se sa suprugom zabavljao na koncertu grupe Guns'n'roses

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije