Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mu išlo

Tročlana ekipa domogla se 77.000 kn, Lovcu presudila ova pitanja

Foto: HRT
1/3
27.10.2020.
u 21:33

Luka je počeo s lošom minutom, no obranio je svoju višu ponudu od 35.000 kuna, a preostala dva natjecatelja ostali su pri srednjoj ponudi.

Lovac Krešimir Sučević Međeral propustio je priliku i dopustio tročlanoj ekipi u završnoj potjeri da odnesu 77.000 kuna sa, za standarde lovca, u pravilu nedovoljnih 12 koraka prednosti. 

Tročlana ekipa Luka, Sven i Mario ostali su bez kapetana Zorana, no ni to im nije smetalo da si osiguraju dobru svotu. Luka je počeo s lošom minutom, no obranio je svoju višu ponudu od 35.000 kuna, a preostala dva natjecatelja ostali su pri srednjoj ponudi. 

Devet točnih odgovora u dvije minute dovelo ih je do čak 77 tisuća kuna. Lovac je njihov nastup okarakterizirao kao solidan, a u svojoj završnoj potjeri pogriješio je na pitanjima o bosanskohercegovačkom pjesniku Maku Dizdaru ('Bosna prkosna od sna'), česticama u krvi koje prenose lipide (lipoproteini), predsjedniku glumcu (Ronald Reagan), mjesecu u kojem su i Napoleon i Hitler krenuli na Rusiju (lipanj) te naposljetku nije dao točan odgovor na pitanje 'koji se ples pleše uz prvi veliki hit Chubbyja Checkera?'. Nije znao da je riječ o 'twistu'.

Iako je imao 30 sekundi do kraja i samo još jedan odgovor, Krešo je tada krenuo s pogreškama. 

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zadar1
21:47 27.10.2020.

lovac skojevac🤣🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije