Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASTANAK

Gina više nije pjevačica Detoura: 'Idemo u artističku fazu'

Detour
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
27.10.2020.
u 22:00

Znali smo da će se ovo dogoditi i na to smo se pripremali. Stoga sad ulazimo u artističku fazu pa je ispala i dobra okolnost. Moja je odluka da sada imamo dvije djevojke koje će pjevati pa ćemo moći raspodijeliti pjesme na dva vokala. kazao nam je Nenad Borgudan

Gina Victoria Damjanović više nije pjevačica grupe Detour. Nakon što je u grupi provela četiri godine i s njom dobila Porin za pjesmu “Zaljubila sam se”, Gina se poput svojih prethodnica Ines Tričković i Maje Posavec želi posvetiti solo karijeri, a Detour najavljuje novo poglavlje.

– Znali smo da će se ovo dogoditi i na to smo se pripremali. Stoga sad ulazimo u artističku fazu pa je ispala i dobra okolnost. Moja je odluka da sada imamo dvije djevojke koje će pjevati pa ćemo moći raspodijeliti pjesme na dva vokala. Napravili smo audiciju na kojoj se javilo 12 djevojaka, a odlučili smo se za Karlu Krmpotić i Doru Mijat. One neće biti frontmenice poput Gine ili Maje, nego vokalistice u bendu, kazao nam je Nenad Borgudan, osnivač Detoura. Uskoro će predstaviti i novu pjesmu “Slavlje”.

Detour
1/3

– Možda će nekima biti neprimjereno da pjevamo pjesmu u kojoj se ljudi grle, ljube i bacaju čaše u zrak. Volio bih da je ne shvate kao provokaciju, nego kao sjećanje na zajedništvo i bolja vremena – dodao je Borgudan.

Grupu Detour prvi put u novom sastavu moći ćemo čuti 14. studenog u nastupu uživo na internet-radiju 808, a nakon toga ima dogovoren nastup 21. studenog u Tvornici kulture u Zagrebu, u sklopu novog programa Tvornice koji spaja gastronomske užitke i glazbu. Nakon toga bacit će se i na snimanje novog albuma, nasljednika “Tourdetour” iz 2018. godine.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije