Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabrinuli se

Trenutak prije pada Doris pozirala na motoru, obožavatelji joj poručili: 'Molim te, uspori'

Foto: Instagram
1/6
26.09.2020.
u 13:18

Nakon što je HRT-ova voditeljica pojasnila da je modrice dobila nakon male nezgode u kojoj je pala s motora društvenim mrežama počele su kružiti fotografije na kojima Doris sjedi na motoru marke Tomos.

Modrice s kojima se Doris Pinčić Rogoznica pojavila ovog tjedna u emisiji 'Dobro, jutro Hrvatska' još uvijek izazivaju pozornost njezinih pratitelja na društvenim mrežama. Nakon što je HRT-ova voditeljica pojasnila da je modrice dobila nakon male nezgode u kojoj je pala s motora društvenim mrežama počele su kružiti fotografije na kojima Doris sjedi na motoru marke Tomos. - Svaki dan nove avanture - napisala je Doris neposredno prije pada.

1/5

- Stani na 'balun'. Molim te uspori - pisali su joj obožavatelji, a neki su primijetili i da je izgubila na kilaži vjerojartno od stresa nakon razvoda od glazbenika Borisa Rogoznice.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Nakon što je zabrinula mnoge s modricama na koljenima voditeljica je pokazala i modrice na rukama te poručila kako je sve u redu i zahvalila svima na brizi.

Prije nekoliko dana voditeljica je snimala na Ižu novi video za svoj projekt Kuhinja babe Eve i podijelila je fotografiju na kojoj vozi motor marke Tomos i ubrzo je napisala na Instagramu i ovu rečenicu: Padovi su prirodan dio života, karakter je ono kako reagiraš na njih - rekao je netko puno pametniji od mene, ne znam tko, ali kupujem. Za Doris je ova godina puna uspona i padova na privatnom i poslovnom planu. Nakon dugo godina vjernosti RTL-u ove godine se oprostila od njih i prihvatila poziv HRT-a da vodi emisiju "Dobro jutro, Hrvatska". Na privatnom planu vijesti nisu bile baš tako lijepe kao ove na poslovnom i prije nekoliko mjeseci Doris Pinčić i Boris Rogoznica objavili su kako se razvode.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije