Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napala spremačicu

Trendseterice su lude za njim! Evo koliko stoji uništeni džemper Ivane Vide

Foto: Igor Kralj/Pixsell, Promo
03.02.2019.
u 11:25

Džemper od 70% vune i 30% kašmira postao je hit krajem 2017. godine.

Ivana Vida podigla je golemu prašinu nakon što se javno požalila da joj je spremačica uništila skupocjeni džemper. Naljutila se supruga Domagoja Vide na spremačicu i upitala svoje pratitelje treba li joj dati otkaz.

- Kakvu spremačicu imam bolje da ju nemam - napisala je Ivana uz objavu uništenog džempera Alberte Ferretti. Poznata talijanska dizajnerica za svoju kolekciju kaže da je za sofisticirane žene sa snažnom osobnosti. A osim osobnosti, potreban je i dublji džep s obzirom na to da vesta kakvu Ivana ima na internetu stoji oko 460 eura ili preračunato u kune oko 3.500 kn. Džemper od 70% vune i 30% kašmira postao je hit krajem 2017. godine, a njegova popularnost ne jenjava ni danas. 

Foto: Promo/Eva Virc

Podsjetimo, u raspravu vezano uz potez Vidine supruge na društvenim mrežama uključila se i Jelena Veljača koja smatra kako je Ivana svojom objavom pokazala nedostatak stila. 

- Meni je u redu da kažeš prijateljici ili u zatvorenoj grupi ili na zatvorenom profilu na kojem imaš 200 ljudi: 'Isuse, uništila mi je vestu u kojoj mi grudi izgledaju brutalno i koja me ne pika kada ju odjenem bez grudnjaka... Ali na Instagramu? - napisala je glumica pa postavila pitanje zašto se na taj način ne obraća fizoterapeutu, treneru ili drugim djelatnicima kluba u kojem igra njen suprug. 

- Pozicija moći je tu malčice druga, zato. Zato je njezina objava upitna i jako bez veze, a ne zato što ne mislim(o) da je slobodno tržište i sloboda govora nešto što ne bi trebalo promicati - zaključila je Veljača. 

Pogledajte i 10 najgorih padova na modnim pistama. 

Ključne riječi

Komentara 8

MI
MisterNo
13:09 03.02.2019.

Svako ko da 450 eura za ovaj "dzemper" ima ozbiljan mentalni problem

Avatar tkozna
tkozna
12:45 03.02.2019.

Ko je ova , Bože dragi, skoroječkiće na maximum. Dinu znam al' ovo bože sačuvaj!

DR
Drmiha
14:34 03.02.2019.

Jadni su svi oni koji misle da ako oblace krpice od kašmira da su onda ,,gospoda" .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije