Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Nakon rata sa spremačicama oglasila se Ivana Vida: 'Perem robu'

Ivana Vida
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
31.01.2019.
u 21:50

Podsjetimo, sve je započelo na ovoj društvenoj mreži, gdje je napisala: “Kakvu spremačicu imam, bolje da je nemam”, ali i objavila anketu s pitanjem treba li sama prati odjeću ili će spremačica dobiti otkaz.

Supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Domagoja Vide, Ivana Vida, na Instagramu se ponovno odlučila našaliti sa situacijom u kojoj se našla, pa je nakon što ju je prijateljica Antonija Pejić pozvala na kavu te je označila na fotografiji u InstaStoryju odgovorila samo:

– Perem robu.

Foto: imdb

Podsjetimo, sve je započelo na ovoj društvenoj mreži, gdje je napisala: “Kakvu spremačicu imam, bolje da je nemam”,ali i objavila anketu s pitanjem treba li sama prati odjeću ili će spremačica dobiti otkaz. Inače, Ivanu je naljutilo to što se pulover s potpisom Alberte Ferretti stisnuo u pranju.

Nakon što su mediji to objavili, Ivana je ponovno reagirala i objavila drugu fotografiju na kojoj slaže odjeću. “Ajde, bar znam staviti robu na sušilo, kad već ‘ne znam upaliti mašinu’”, našalila se Vida. Reakcija gospođe Vida nije se svidjela brojnim spremačicama koje su reagirale u komentarima na Facebooku.

Obitelj Vida trenutačno živi u Istanbulu jer Domagoj igra za Beşiktaş. No posljednjih dana priča se o Vidinu odlasku u Italiju, pa bi i njegova supruga uskoro mogla naći novu spremačicu.

Pogledajte gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih:

Ključne riječi

Komentara 45

FL
FLYZG
22:32 31.01.2019.

U cijeloj priči problem je samo u tome što se ovoj plastičnoj,nepismenoj spodobi daje bilo kakav prostor u medijima,jednostavno takve treba ignorirat,izopćit maksimalno iz svih pora društva...

SV
svakogdana
23:00 31.01.2019.

vraga ti pereš. ja mislim kako tebi dan počinje tako što zamješaš šminku u omjeru 12 3 1, uzmeš fanglu i prvo nabaciš špric,zatim grubu pa finu i dok to sve napraviš dođe podne. onda dočekaš supruga s treninga, odete u sobu i čitate schilera,goethea, lope de vegu, dostojevskog par sati, onda iziđeš iz sobe , odeš u kupaonicu i spereš sve sa sebe,malo dođeš na društvene mreže, onda opet ponoviš postupak sa šminkom , uto domagoj dođe s drugog treninga,iziđete u grad par sati,onda doma, još jedna porcija poezije,spavanje i ujutro isto što i prethodni dan.

Avatar links
links
23:05 31.01.2019.

a zašto je pratite i dajete joj na važnosti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije