Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKO NEZGODNO

Trebao je to biti najsretniji dan u njezinom životu, ali glumici se sve okrenulo u trenu

Emma Stone
20.03.2020.
u 18:15

Za glumicu Emmu Stone nisu nimalo laki ovi dani.

Oscarom nagrađena glumica Emma Stone i njezin zaručnik Dave McCary u prosincu su objavili sretne vijesti da će se vjenčati. Međutim, zbog trenutne situacije s pandemijom koronavirusa ti planovi su se promijenili.

Ovog vikenda U Los Angelesu trebali su stati pred oltar, ali par je odlučio odgoditi vjenčanje i za njega još nema novog termina, piše Page Six

Poznati Hrvati za Večernji list poručuju: "Ostani doma".

U prosincu prošle godine su se odlučili na veliki korak nakon dvije godine veze, a upoznali su se 2016. kada je Stone vodila "Saturday Night Live". Prvi put su kao par izašli u javnost tek u listopadu 2017. godine.

U intervjuu za "The Late Show with Stephen Colbert" govorila je o svojim paničnim napadima i tjeskobi u djetinjstvu. Stone (31) pokazala je crtež koji je tijekom terapije naslikala s devet godina o malom zelenom čudovištu koje je za nju predstavljalo tjeskobu i pričala je o tome kako joj je gluma pomogla da smanji osjećaj tjeskobe.

Emma Stone
1/9


"I danas patim od tjeskobe no nemam panične napade", kazala je glumica koju je Forbes ove godine proglasio najplaćenijom glumicom na svijetu. Glumica koja je zvijezda filma "Battle of the Sexes" o teniskom meču u 1973. između šampiona Billie Jean King i Bobbyja Riggsa opisala je kako je patila od tjeskobe. Kao dijete vjerovala je da nikad neće moći napustiti rodnu Arizonu, no s 15 godina preselila se u Hollywood.  

"Bila sam vrlo, vrlo tjeskobno dijete i imala sam mnogo napada panike. Terapija mi je bila od velike koristi, počela sam ići na nju kao sedmogodišnjakinja". "Gluma i improvizacije jako su mi pomogli."   Stone kaže kako sada živi uravnoteženijim životom jer upravlja svojom tjeskobom uz pomoć stručnjaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije