Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
progovorila je

Traumatično iskustvo legendarne pjevačice: Pokušao me ubiti, odvukao me u uličicu

Foto: Profimedia
1/10
14.12.2020.
u 21:10

Otkrila je da je to jedan od razloga zašto ne voli ići negdje gdje se okupljaju velike skupine ljudi, te isto tako da zbog toga nikada ne ide u klubove nakon svojih koncerata.

Legendarna američka glumica i pjevačica, Cher prvi put je progovorila o traumatičnoj situaciji koju je proživjela u 80-ima. Naime, trebala je nastupati na Broadwayu no prije no što je izašla na pozornicu, muškarac ju je odvukao u jednu uličicu.

"Čovjek me pokušao ubiti. Mislila sam da se želi rukovati sa mnom, a on je zgrabio moju ruku i stavio je iza mojih leđa. Počeo me gurati prema uličici, rekavši da će me ubiti ako ispustim ikakav zvuk" kazala je Cher nedavno u intervjuu.

Otkrila je da je to jedan od razloga zašto ne voli ići negdje gdje se okupljaju velike skupine ljudi, te isto tako da zbog toga nikada ne ide u klubove nakon svojih koncerata. 

Na sreću, njezini obožavatelji shvatili su da se nešto događa pa su trčali za njom i nepoznatim muškarcem, te su vrištali i vikali i tako upozorili djelatnike osiguranja da nešto nije u redu, a drski nasilnik je pobjegao.  Nije tajna da neki obožavatelji često mogu razviti i opsesiju prema svojim idolima, a neugodna s iskustva fanovima imale su i naše pjevačice, Nina Badrić i Jelena Rozga, koje su zbog neugodnih situacija morale potražiti pomoć policije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije