Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Giuliana Farafalla

Transrodni model prvi put na naslovnici njemačkog Playboya

Foto: Instagram
1/3
11.01.2018.
u 08:56

Giuliana Farfalla (21) bit će obnaženih grudi, u skladu s tradicijom tog erotskog časopisa. Radi se o transrodnom modelu već poznatom po nastupima u reality showu.

Njemačko izdanje Playboya prvi će put na naslovnici objaviti fotografiju transrodnog modela, piše u srijedu BBC.

Giuliana Farfalla (21) bit će obnaženih grudi, u skladu s tradicijom tog erotskog časopisa. Radi se o transrodnom modelu već poznatom po nastupima u reality showu. Glavni urednik Florian Boitin kaže da je Farfalla "prekrasan primjer borbe za pravo na određenje vlastita identiteta."

Dodao je da je taj potez u skladu s tradicijom preminulog utemeljitelja časopisa Hugha Hefnera "koji se rezolutno protivio bilo kakvom obliku isključivosti i netolerancije".

 

 

Američki Playboy prošle je godine prvi put objavio fotografije transrodnog modela na svojoj duplerici.

Farfalla, rođena kao Pascal Radermacher u gradu Breisgau na jugozapadu Njemačke, rekla je da se u ranom djetinjstvu osjećala kao da je u tuđem tijelu. Operaciju promjene spola obavila je kada joj je bilo 16 godina.

Na Instagramu je objavila da je "superponosna" zbog magazina koji će se na kioscima pojaviti u četvrtak. Freancuski model Ines Rau ušla je prošle godine u povijest kao prva Payboyeva transrodna "zečica".

1/14

Komentara 3

Avatar pittbull
pittbull
11:44 11.01.2018.

Pa zamisli za vikend je pokupis skines a ona ima vecu batinu nego ti... 😂 Ko se nebi zajebao pijan?? 😁😂

DU
Deleted user
09:06 11.01.2018.

... a Hugh Hefner se u međuvremenu vrti u grobu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije