Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suparnice

Jolie i Aniston: Susret koji su svi čekali postao hit na internetu

Foto: Pixsell
1/4
10.01.2018.
u 09:59

Dok je Aniston govorila na pozornici, Angelina Jolie iz torbice je izvadila ogledalce i počela popravljati šminku.

Uoči dodjele nagrada Zlatni globus svi su željno iščekivali susret dugogodišnjih suparnica Angeline Jolie i Jennifer Aniston.

Aniston se rijetko pojavljuje na događajima na kojima je prisutna i Jolie, jer se ne želi susresti s ženom koja joj je razorila brak s Bradom Pittom, ali ovaj put susret je bio neizbježan jer je Aniston bila prezenterica jedne od kategorija na dodjeli.

 

Kamere su snimile trenutak u kojem Jennifer najavljuje kategoriju i objavljuje nominacije, a Jolie je cijelo vrijeme izbjegavala gledati prema pozornici iz torbice je izvadila ogledalce i počela popravljati šminku. Ovo ignoriranje šokiralo je i Dakotu Johnson, čiji je izraz lica, koji su uhvatili fotografi, postao hit na internetu. 

1/10

Komentara 5

LI
liliZG
11:48 10.01.2018.

i još jedna crtica,... svi tu jolie tretiraju kao razaračicu braka, a Brad je kao nevinašce, dotična je bila u to vrijeme sama , znači ona prevarila nikoga nije, ljubav je čudna stvar, znači zaljubljena jolie je kriva što brad nije rekao "draga jolie ja ostajem sa svojom ženom koju volim više od tebe", neeeee treba žensku odmah raščetvoriti ... istina je da je brad pitt sam sebi razorio svoj brak i točka..

LI
liliZG
11:44 10.01.2018.

Dakota uopće ne gleda prema jolie, osim ako nekim slučajem nema oči na stražnoj lijevoj strani glave,.. bar prema ovoj slici.

JU
jurajuric117
11:32 10.01.2018.

Jenifer je 10 puta jači komad od ovog strašila...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije