Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužan kraj

Tragično preminula voditeljica i manekenka: Samo je htjela spasiti pse

Foto: Instagram
1/3
30.04.2019.
u 17:51

Caroline Bittencourt je u nedjelju tijekom olujnog nevremena završila u vodama oko Ilhabele, velikog otoka nedaleko od Sao Paola, piše Daily Mail.

Pronađeno je tijelo 37-godišnje brazilske televizijske voditeljice i manekenke Caroline Bittencourt. Ona je u nedjelju tijekom olujnog nevremena završila u vodama oko Ilhabele, velikog otoka nedaleko od Sao Paola, piše Daily Mail.

Voditeljica i njen suprug Jorge Sestini, ali i njihova dva psa plovili su u nedjelju jahtom kraj otok. Tamo ih je zadesilo olujno nevrijeme, koje je bacilo njihove pse preko palube.

Caroline je skočila u more kako bi ih spasila, navodi izvor blizak paru i dodao da su samo ona i suprug bili na jahti tijekom udara oluje.

Pogledajte koji su glumci i voditelji umrli tijekom snimanja:

Ključne riječi

Komentara 39

KA
kapunjohan
19:09 30.04.2019.

I ja sam ljubitelj životinja ali ovo što se događa da životinje izjednačavaju sa ljudima je previše. Tako za psa kažu ,,rođen,, dečko ili djevojčica itd, pa čak i umrao. Za sve te događaje i razvojne stupnje postoji lijepi narodni jezik. Ljubitelji ili mučitelji , uzmimo da vas netko vodi na konopcu , vas kastrira , kaže laj, digni nogu ,dođi , skoči itd. što bi bio za vas ljubitelj ili ustvari mučitelj - granica je tanka pa inda kad gospođa u parku govori psu ,,dođi mami,,. Neznam dali su stari psi dedeki i babice i kako te nazive prenijeti na ostale životinje. Životinje trebaju ostati to što jesu a mi se do njih moramo ponašati ,,fer,,.

Avatar NoProfit
NoProfit
18:36 30.04.2019.

to je muž rekao policiji?

AV
avalon22
19:50 30.04.2019.

Ona je skocila da spasi pse. A on nije skočio da spasi nju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije