Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svašta se priča

“Toše Proeski nije bio gay, to je obična laž!”

toše proeski
marko lukunić/pixsell
20.04.2010.
u 20:27

"'Pretjerano maštovita" starleta Sabina Čedić lansirala je vijest na Farmi da je tragično preminuli makedonski pjevač više volio muškarce.

– Kao jedan od najbližih suradnika Toše Proeskog koji ga je poznavao u dušu, znam da Toše nije bio gay! Te su priče neistinite i neutemeljene. To su laži i žao mi je da se vežu za Tošino ime – komentirao je glazbeni producent Miro Buljan šaputanja s Farme gdje je "pretjerano maštovita" starleta Sabina Čedić proširila vijest da je tragično preminuli makedonski pjevač volio muškarce više nego žene. Tošin prijatelj Kiki Rahimovski Sabininu je "provalu" odmah demantirao.

Komentara 6

OB
-obrisani-
17:46 22.04.2010.

Ajde ne serite svi! Tko moze reci da nije bio gey sa 100% sigurnoscu??? Kao i da je.... Pa znate li vi koliko ima bisex ljudi...znate naravno samo se svi pravite mutavi. Puna mi je kapa nas rvata licemjera...je... mu misa. puno vas voli pimp.. pa kaj sada.... Dodjite kod mene pa cemo zapaliti travicu i doci ce nas bratko janezboy pa cemo pricati o ribiciji i kitama cvijeca.....

PM
prcla MK
14:07 18.05.2010.

Dali mojot komentar bese nesoodveten?

HA
happycow
08:53 21.04.2010.

Stvarno nevjerojatno šta sve može izaći iz ljudskih usta. Može je samo biti sram vrijeđati osobu koje nema pa se ne može ni braniti (bez obzira o kome je riječ), baš je bez mozga. A Toše je stvarno bio krasnaa osoba, i da je bio gay to ne umanjuje ništa što je napravio za djecu i one kojima je potrebna pomoć.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije