Naslovnica Showbiz Zvijezde

“Toše Proeski nije bio gay, to je obična laž!”

"'Pretjerano maštovita" starleta Sabina Čedić lansirala je vijest na Farmi da je tragično preminuli makedonski pjevač više volio muškarce.
20. travnja 2010. u 20:27 6 komentara 790 prikaza
toše proeski
Foto: marko lukunić/pixsell

– Kao jedan od najbližih suradnika Toše Proeskog koji ga je poznavao u dušu, znam da Toše nije bio gay! Te su priče neistinite i neutemeljene. To su laži i žao mi je da se vežu za Tošino ime – komentirao je glazbeni producent Miro Buljan šaputanja s Farme gdje je "pretjerano maštovita" starleta Sabina Čedić proširila vijest da je tragično preminuli makedonski pjevač volio muškarce više nego žene. Tošin prijatelj Kiki Rahimovski Sabininu je "provalu" odmah demantirao.

Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu
  • -obrisani-:

    Ajde ne serite svi! Tko moze reci da nije bio gey sa 100% sigurnoscu??? Kao i da je.... Pa znate li vi koliko ima bisex ljudi...znate naravno samo se svi pravite mutavi. Puna mi je kapa nas rvata licemjera...je... mu ... prikaži još! misa. puno vas voli pimp.. pa kaj sada.... Dodjite kod mene pa cemo zapaliti travicu i doci ce nas bratko janezboy pa cemo pricati o ribiciji i kitama cvijeca.....

  • prcla MK:

    Dali mojot komentar bese nesoodveten?

  • happycow:

    Stvarno nevjerojatno šta sve može izaći iz ljudskih usta. Može je samo biti sram vrijeđati osobu koje nema pa se ne može ni braniti (bez obzira o kome je riječ), baš je bez mozga. A Toše je stvarno bio krasna ... prikaži još!a osoba, i da je bio gay to ne umanjuje ništa što je napravio za djecu i one kojima je potrebna pomoć.