Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova frizura

Tony Cetinski opet ima frizuru kakvu je imao prije puno godina, ovo su rezultati transplantacije kose

Koncert Tonyja Cetinskog u Vrnjačkoj banji
Foto: Reximages
1/10
08.08.2022.
u 16:44

Već dugo sam imao želju otići na transplantaciju kose i sretan sam što radi toga nisam morao otputovati izvan granica Lijepe Naše jer je doktorica i stručnjakinja za kosu - Ana Maletić, u tom području uvjerljivo najbolja, rekao je pjevač u prosincu kada je otišao na ovaj zahvat.

U jedinstvenom ambijentu prepune pulske Arene, Tony Cetinski je fenomenalnim nastupom u nadahnutom i impresivnom izdanju, otvorio ovogodišnji Adria Summer Festivala.  Cetinski je izveo neke od svojih najljepših pjesama, a kako bi ugođaj u pulskoj Areni za sve bio još bolji i bogatiji, Tony je nastupio zajedno s prijateljem i još jednim velikim regionalnim imenom Sergejem Ćetkovićem. Posebno iznenađenje publici bio je mladi i sve popularniji glazbenik Matija Cvek sa kojim je Tony na opće oduševljenje otpjevao hitove 'Lagala nas mala' i 'Morski vuk'.

- Uvijek poseban ambijent i onaj osjećaj da si svoj na svome. Veličanstveno je bilo. Bend i suradnici kao i gost Matija Cvek, bili su na visini zadatka. Nikada nije lako izaći pred svoje i zapjevati ali kada se 'zakotrlja' pjesma za pjesmom, sve ide samo od sebe. Hvala Puli i svim gostima - istaknuo je Tony. Publika je ovom prilikom primijetila kako Tony opet ima staru frizuru kakvu je imao u mladim danima, a taj rezultat je postigao zahvaljujući presađivanju kose na kojem je bio nedavno. Dok veliki broj poznatih na ovakav tretman odlazi u Tursku ili neke druge zemlje u inozemstvu, naš glazbenik taj zahvat je napravio u Hrvatskoj.

Foto: Dren Kastriote Sadikaj/Lara Kozliček

- Već dugo sam imao želju otići na transplantaciju kose i sretan sam što radi toga nisam morao otputovati izvan granica Lijepe Naše jer je doktorica i stručnjakinja za kosu - Ana Maletić, u tom području uvjerljivo najbolja. Iskreno se veselim rezultatima! - napisao je Tony u prosincu kada je bio na transplantaciji kose, a sudeći po fotografijama s koncerta u Puli, nakon osam mjeseci od zahvata rezultati su odlični. 

VIDEO Andrija Milošević upao supruzi u kupaonicu dok se tuširala i snimio njenu reakciju

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

SE
serđo12
17:25 08.08.2022.

Gdje su mu počupali te dlake da mu ih posade na tjeme ?

PA
Pahor
17:21 08.08.2022.

Oh kako je sada lijep. Ovih 37 dlaka mu je nedostajalo da postane savrsen😁

ZS
zspanco
00:12 09.08.2022.

Da, ali ne veli Toni da sad ima druge probleme, naime sada su mu se na glavu preselili picajzli zajedno sa stidnim dlakama koje su sad na glavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije