Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI GLUMAČKI ANGAŽMAN

Toni Selmani nije prevario suprugu, ali ljubi Nadu Abrus

Snimanje spota Marka Škugora
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/6
13.02.2019.
u 16:01

– Redatelj Željko Petreš imao je ideju da spot bude ljubavna priča u kojoj ću ja praktički biti statist. Toni nam je odmah pao na pamet, a njegovu ljubav igra splitska glumica Nada Abrus – kazao nam je Škugor.

Najpoznatiji zagrebački umirovljenik Taljat Selmani – Toni pronašao je novu ljubav. Toni nije prevario suprugu Nazlije koju obožava kao i prvog dana, nego je ostvario glumačku ulogu u novom spotu Marka Škugora za pjesmu “Taman si mi mira”.

– Redatelj Željko Petreš imao je ideju da spot bude ljubavna priča u kojoj ću ja praktički biti statist. Toni nam je odmah pao na pamet, a njegovu ljubav igra splitska glumica Nada Abrus – kazao nam je Škugor. Spot je sniman u jednom zagrebačkom hotelu. Toni i Nada tamo se upoznaju i zaljubljuju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Očekujte neočekivano! Vježbaj ... 🎥🏋️‍♂️🏋️‍♂️

A post shared by Marko Škugor (@markoskugor.official) on

– U jednoj sceni njih dvoje plešu, a ja im sviram klavir i pjevam. Toni je genijalan, odmah je odradio sve što mu je sugerirao redatelj – kaže Škugor i dodaje kako mu je Toni rekao da njegova glazba liječi. Škugor je nedavno predstavio i spot za pjesmu "Vagabundu", a  spot za pjesmu “Taman si mi mira” moći ćemo vidjeti idućeg tjedna.

Bit će to pravi uvod u Škugorov veliki koncert u KD Vatroslava Lisinskog 5. ožujka.

Pogledajte video: Najtraženiji umirovljenik u Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 25

MA
masterYoda
16:16 13.02.2019.

Nego sto li je Tony danas jeo?

TM
trade_mark
16:37 13.02.2019.

ček... vi se šalite? svaki dan ćemo čitati što je toni radio? gdje je bio? što je jeo? šta je obukao? pa dajte ljudi... budite odgovorni prema društvu. kao medij to vam je dužnost, dosta više.

IV
ivanasertic4
16:41 13.02.2019.

Meni je tip antipatičan, a vidim da ga nešto svi vole :-/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije