Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaljubljeni par

Toni i Stankica priznaju: 'Naravno da ćemo živjeti zajedno. Planiramo puno toga'

Foto: Instagram
1/9
14.07.2022.
u 11:00

Još uvijek službeno ne žive zajedno, ali provode dosta vremena jedno kod drugog, zbog čega su stalno na relaciji Banja Luka - Split.

Treća sezona 'Gospodina Savršenog' iznjedrila je ljubav Tonija Šćulca i Stankice Stojanović, a par se ni godinu dana nakon ne odvaja jedno od drugog. Iako su na neko vrijeme prekinuli, odnosno uzeli pauzu po samom završetku emitiranja showa, ipak su shvatili da žele biti zajedno. 

- Trebali smo se još malo kriti u javnosti i nismo se mogli u potpunosti opustiti. To je sve dovelo do toga da napravimo pauzu, ali čak i tada smo jedno drugom bili ogromna podrška u svemu - kazala je Stankica za RTL

Još uvijek službeno ne žive zajedno, ali provode dosta vremena jedno kod drugog, zbog čega su stalno na relaciji Banja Luka - Split. 

- Pa naravno da ćemo živjeti na istoj adresi! Planiramo puno toga - kazao je Toni, a Stankica je dodala: - Poslije godinu dana, koliko smo već u vezi, dosta toga smo isplanirali, razradili, uobličili, prilagodili, ispunili, ali to sve čuvamo za nas. 

VIDEO>>Siniša Vuco pokazao kako se sa suprugom zabavljao na koncertu grupe Guns'N'Roses

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije