Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi poslovni pothvat

Nina Martina više ne izgleda ovako, a otkrila je i da ima novi posao: 'To je uvijek bilo zabranjeno'

Foto: RTL
1/8
14.07.2022.
u 08:00

Nina koju su mnogi zapamtili po nastupu u 'Supertalentu', a ranije i u showu 'Život na vagi' je napisala kako otvara restoran, te tvrdi da je riječ o mjestu gdje će gosti moći pojesti zdravu brzu hranu.

Nina Martina Korbar, bivša natjecateljica showova 'Život na vagi' i 'Supertalent' koja je nedavno objavila i svoj prvi singl pod nazivom 'Neprocjenjivo' sada je s pratiteljima na Instagramu podijelila da se odlučila upustiti u novi poslovni izazov. Nina je napisala kako otvara restoran, te tvrdi da je riječ o mjestu gdje će gosti moći pojesti zdravu brzu hranu. 

"S ponosom vam predstavljamo naš novi projekt Grit @grit.zalogaj Prvi UPSCALE FOOD BAR u kojem ćemo posluživati zdravi fast food poput pizze i sendviča, ali bez bijelog brašna, bijelog šećera i bijele soli Godinama isprobavam i smišljam različite recepte kako bi hranu koja je uvijek zabranjena radi praznih kalorija i loših sastojaka ponudila u zdravom, ali itekako finom i ukusnom obliku i u tome sam napokon uspjela" tvrdi Nina, a u nastavku objašnjava kako će joj i u ovom projektu partner biti Mario Mandić, također bivši kandidat showa 'Život na vagi' s kojim već ima i teretanu. 
 

"Mario Mandić i ja više od godinu dana pričamo kako bismo voljeli otvoriti mjesto na kojem svi možemo uživati u super klopi nakon koje se nećemo loše osjećati i zato smo jako ponosni na naš Grit koji uskoro otvara svoja vrata za vas. Baza svih naših tijesta je pirovo brašno koje je izuzetno zdravo i nutritivno i ponosni smo što smo prvi koji smo u potpunosti posvećeni izradi hrane bez umjetnih boja, sladila, pšeničnog brašna, bijelog šećera i bijele soli. Svi koji paze što unose u svoje tijelo, koji mršave ili održavaju kilažu mogu jesti u @grit.zalogaj i uživati u svakom zalogaju. Našu hranu može jesti i većina ljudi koji pate od bolesti crijeva poput ulceroznog kolitisa, a to nas posebno veseli. Zahvalni smo što naša ideja postaje stvarna. Veselimo se i jedva čekamo da krenete klopati i uživati u našim specijalitetima" napisala je. 

 

Podsjetimo, tri godine nakon što je pred milijunima gledatelja objavila rat suvišnim kilogramima u RTL-ovom showu 'Život na vagi' Nina Martina Korbar nastavila je slijediti svoje snove.  - Nisam u životu razmišljala da ću biti drugima uzor i primjer na ovakav način, ali sam sretna da jesam. Mislim da svaka osoba koja napravi nešto dobro u svom životu može biti pozitivan primjer i uzor i to je jedna od dobrih stvari koje nude društvene mreže. Možeš podijeliti svoj uspjeh s drugima te motivirati i inspirirati druge i onda se ta pozitivna energija vrti u krug jer kad te nepoznata osoba pohvali i uputi ti lijepu riječ to je stvarno lijep osjećaj, a još je ljepši kad vidiš da zajedno sa tim istim ljudima ideš naprijed i mijenjaš svoj život na bolje, konstantno napreduješ - kaže Nina koja od početka svoje borbe uspjela je skinuti više od 60 kilograma zahvaljujući marljivom i predanom radu na sebi. Trenutno vježba 4-5 puta tjedno u teretani koju je prije godinu dana otvorila s Marijem Mandićem s kojim se zbližila upravo u RTL-ovom showu.

VIDEO Siniša Vuco pokazao kako se sa suprugom zabavljao na koncertu grupe Guns'N'Roses

Komentara 1

GM
gmižić
09:36 14.07.2022.

I poanta je što!?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije