Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glazbeni spektakl

Tonči Huljić na zagrebačkom Tomislavcu izvest će Misu Mediteranu, pjevat će i trudna Hana

Split: Predstavljen glazbeni spektakl "Pop Misa Mediterana"
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/7
23.06.2022.
u 09:00

Solisti na koncertu su Lorena Bućan, Hana Huljić i Karlo Vudrić. Sve je orkestrirao Nenad Šiško. Pop koncert Misa Mediterana bit će izveden u postavi s Tončijem Huljićem i instrumentalistima Madre Badesse te orkestrom i zborom.

Tonči Huljić vraća se na pozornicu Zagreb Classic Festivala. U subotu 25. lipnja u 21 sat na zagrebačkom Tomislavcu izvest će sakralni pop-koncert – Misa Mediterana, autorsko djelo Tončija Huljića i Hane Huljić.

Tonči Huljić posljednji je i nastupio na Zagreb Classic Festivalu s programom crossover, neposredno prije dvije pandemijske godine u kojima se festival nije održao. Pop koncert Misa Mediterana izvodi se uz orkestar, zbor i soliste. Sastoji se od tri dijela: prvi je Misa Mediterana, drugi Ave Marija – koje je napisao Tonči Huljić, a treći: dvije Dies Irae – koje je napisala, orkestrirala i otpjevala uz pratnju ženskog zbora – Hana Huljić.

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Solisti su na koncertu Lorena Bućan, Hana Huljić i Karlo Vudrić. Sve je orkestrirao Nenad Šiško. Misa Mediterana bit će izvedena u postavi s Tončijem Huljićem i instrumentalistima Madre Badesse te orkestrom i zborom. Zagrepčane tako očekuje istinski glazbeni spektakl.

VIDEO Ivan Huljić: 'Fusion je moj prvi veliki poslovni izazov, a glazbom želim pridonijeti izlasku iz ekonomske krize'

Komentara 2

Avatar zpAgram
zpAgram
09:54 23.06.2022.

Kakav trash............

ZA
zagabria8
09:30 23.06.2022.

Ruku na srce lik je dosadio već i Bogu i ljudima sa tim uradcima. Neka se slobodno umirovi, dosta je dao a najviše istočnog tuirbofolka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije