Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ma zakon ste'

Marijana Batinić zaplesala s Viktorijom Rađom usred grada: 'Da ne ispadne da smo došle zbog shoppinga'

Foto: Instagram
1/16
23.06.2022.
u 07:00

Marijana je na snimci bila odjevena u crne kratke hlače, bijelu majicu s logom benda te smeđe čizme. Viktorija je pak nosila crne kratke hlače, crni top i šareni sako te bijele tenisice. Nakon kratke koreografije dale su si pet te se nastavile dalje dobro raspoložene.

Voditeljica Marijana Batinić (41) na svojem je Instagram profilu podijelila video u kojem pleše sa svojom prijateljicom Viktorijom Rađom. Marijana i Viktorija plešu na pješačkom prijelazu i to na pjesmu 'Like a Rolling Stone'.

Marijana je na snimci bila odjevena u crne kratke hlače, bijelu majicu s logom benda te smeđe čizme. Viktorija je pak nosila crne kratke hlače, crni top i šareni sako te bijele tenisice. Nakon kratke koreografije dale su si pet te se nastavile dalje dobro raspoložene. "Da ne ispadne da smo došle zbog shoppinga", napisala je pored snimke.

U komentarima javili su im se brojni pratitelji, a među njima i plesačica Larisa Lipovac Navojec. "Vježbate top", poručila im je. "Ma zakon ste", "Dobre ste", "Bravooo", pisali su im pratitelji te ostavili brojne emotikone srca. 

U sljedećoj objavi Marijana je otkrila da su njih dvije otišle na koncert The Rolling Stonesa. "Još smo pod dojmom", napisala je uz njihov selfie sa stadiona na kojem je održan koncert. 

Inače, Marijana i Viktorija dugogodišnje su prijateljice te često objavljuju zajedničke fotografije. Tako su prošle godine otkrile da su zajedno otišle na odmor. Njih dvije u društvu još dviju prijateljica otišle su na Brač te tamo uživale u moru, suncu i specijalitetima. 

VIDEO Livaković i hrvatska Meghan Markle izrekli sudbonosno 'da'!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije