Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmara

Severina objavila video s mora, pažnju ukrao 'nestašan' ogrtač koji je otkrio bujni dekolte

Foto: instagram
1/10
27.08.2021.
u 20:00

Severina se brodom provozala nadomak Splita, a snimka pokazuje nju kako sjedi ogrnuta laganim poluprozirnim crnim ogrtačem

Pjevačica Severina (49) prošlog se tjedna službeno razvela od Igora Kojića (34), a razvod je potpisan na zagrebačkom sudu samo pet dana nakon što su podnijeli zahtjev. 

Nakon toga pjevačica je krenula na odmor na more, s kojeg rado dijeli fotografije i videa, a tako je bilo i ovaj put kada je podijelila snimku s broda. Severina se brodom provozala nadomak Splita, a snimka pokazuje nju kako sjedi ogrnuta laganim poluprozirnim crnim ogrtačem, ispod kojeg je nosila badić, a svu pozornost je privukao dekolte kojeg je vjetar otkrivao ispod ležerno svezanog ogrtača. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Luštica, ja ću se polako uputit... Kažu neće bit kiše, a ako i bude - nismo od šećera", napisala je uz snimku i dodala da jedva čeka. 

"Ma čovik te se ne može nagledat", "Kako god okreneš, lijepa si", "Duša lipa", "To je taj profil di nema lipše", pisali su joj fanovi u komentarima. 

Podsjetimo, nakon mjeseci nagađanja kako je njihovoj ljubavnoj priči došao kraj, u četvrtak je i službeno došao kraj braku Severine i Igora Kojića. Kako doznajemo, sporazumni razvod braka potpisan je na zagrebačkom sudu samo pet dana nakon što su podnijeli zahtjev. 

VIDEO>>Severina i Igor Kojić se sporazumno rastali

Ključne riječi

Komentara 11

GO
goodbadugly
20:28 27.08.2021.

Ma znamo mi nju i bez ičega.

SO
Sir Oliver
21:40 27.08.2021.

Dekolte nemam potrebe gledati, nema u njemu nista sto vec odavno vidio nisam.

KA
karlodrago
21:23 27.08.2021.

Kod Sevke smo sve vidjeli ali izgleda ludi Srbi još uvjek grizu i ne smeta im dosta ofucana Sevka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije