Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gdje najviše boli

Tom Cruise od Brazilaca na dar dobio dres s natpisom ‘Mali Tom’

cruise
Reuters
07.07.2010.
u 19:05

Nisu izostale ni vuvuzele koje su glumcu izmamile kiseli osmijeh na lice. Novinarima je izjavio kako, poput svoje kćeri Suri, obožava Brazil.

Posjet Rio de Janeiru prilikom promocije novog filma “Knight and Day” ostavio je gorak okus Tomu Cruiseu (48), kojem su Brazilci priredili neugodno iznenađenje.

Možda ne znajući koliko je slavni glumac frustriran zbog svoje visine, brazilski su domaćini, pod dojmom Svjetskog nogometnog prvenstva, hollywoodskom glumcu darovali svoj nogometni dres s natpisom ‘Tomzinho’, što u prijevodu s portugalskog znači Mali Tom.

Nisu izostale ni vuvuzele koje su glumcu izmamile kiseli osmijeh na lice. Novinarima je izjavio kako, poput svoje kćeri Suri, obožava Brazil.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije